Šta je novo?

Ruzveltova ulica i Mije Kovacevica

Данашње слике... Ипак ће бити ограде на почетном делу од кружног тока...

iri.jpg

00.jpg

000.jpg

0000.jpg

Još jedna neviđena, najmodernija, state of the art rekonstrukcija - presvučen asfalt! :) Šta bi mi, pored takvog čuda I kućice na okretnici da uklone? Mnogo su nas razmazili: počeše mi progresivno prohtevi da rastu, navikoh se ja na sapun I na zubnu pastu

Остављен је патрљак пруге за наставак ширења мреже ка Вишњици.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=463589#p463589:2u892gx1 je napisao(la):
stf » Sre Jul 05, 2017 8:24 am[/url]":2u892gx1]Остављен је патрљак пруге за наставак ширења мреже ка Вишњици.

a gde se to vidi?
nisam priimetio na ovim slikama

Patrljak bio i na B.B. još od osamdesetih i nikad nije prošao tramvaj ka Petlovom Brdu.

Meni deluje da je to samo beton, bez šina. Verovatno da ne bi prelaz sa betona na asfalt bio pod radijusom, pa su ostavili produžetak na taj način.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eво мало слика, ја сам задовољан квалитетом радова :) Иначе 27 је ишла Здравка Челара и Старине Новака.

Реконструисана Улица Мије Ковачевића, на потезу од Богословије до Улице Чарлија Чаплина, завршена је пет дана пре рока, рекао је данас градоначелник Београда Синиша Мали. Он је заједно са главним урбанистом Милутином Фолићем обишао ову важну саобраћајну деоницу и том приликом прецизирао да је урађен потпуно нов коловоз, вертикална и хоризонтална сигнализација, трамвајске шине и контактна мрежа.
Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/17372 ... -pre-roka/ (ceo tekst)

Ваљда се враћа тек по завршетку радова целом дужином трасе.

Sad znači počinju da rade deo gde su ostale one tri nesklonjene kućice sa zelene površine preko puta groblja, da li će se i one skloniti ili će ih korupcija sačuvati?

Dobro da su se setili da uvuku šahte.
Kad će na ostale ulice da urade slično ?

file.php

Doduše model je za kosi ivičnjak ali ne mari.

Kod nekih šahti je ivičnjak zasečen pod uglom ali kod ovog nije što je propust nadzornog organa samo.

Inače na nekim mestima je završni sloj betona već dobio pukotine, a kako će izgledati za 5 godina da nam je bog u pomoći :)

Ovaj model slivnika je predviđen za one betonske kose ivičnjake ...

После радова у улици Војводе Степе, ово је напредак за ову компанију. Најшугавија компанија у историји компанија. ко се не слаже са мном, добродошао је да прошетамо заједно и погледамо резултате радова на Бањици. Оно не би пожелео ни непријатељској земљи.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=463704#p463704:2sc5rmqz je napisao(la):
Earthmoving » 05 Јул 2017 01:42 pm[/url]":2sc5rmqz]Sad znači počinju da rade deo gde su ostale one tri nesklonjene kućice sa zelene površine preko puta groblja, da li će se i one skloniti ili će ih korupcija sačuvati?

Да не оптерећујемо форум са сликама све три кућице...ево данашња слика једне
Мислим да све остају... :rant:

Nemaju snage da sruše, gradska vlast je slabija od par pojedinaca. Srušili su samo one koji su bili slabiji od njih. Na divljoj gradnji se najočiglednije vidi da li pravni sistem jedne zemlje funkcioniše ili ne.

Pa nece valjda da ostave onu grozotu od zdrave hrane na uglu?! Strasno :bash:

Meni kada nije popločano ja ne računam da je to trotoar.

Znam da sam razmažen po tom pitanju ali prednosti su mnoge a i daje šmek ulici.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Meни и овако има шмека са асфалтом, а вероватно је овако лакше због бициклистичке стазе која треба да се исцрта као и за приступ ватрогасној бригади.

Моји синови возили бајсеве па сликали пар данас поподне фотки код ТК Црвена звезда. Саобраћај није пуштен, а на том делу није било ниједног радника, само тамо даље, према Новом гробљу...
1c7374efea446dc97754825123a422ef.jpg

0639ff77b963f812fe4e3f11ff8d4c2b.jpg

2b8d00c983d764dc2aeeb8d9842ee00c.jpg

cefe0003b48d806e4ea92b4541cd0d08.jpg

Vrh