То је и мене зачудило, међутим, не могу никако да разграничим шта је шта на мапи са означеним зонама где се шта примењује, можда неко може боље да препозна у коју зону упада Рузвелтова и Мије ковачевића. Мени некако делује да је на средини између 4. и 5. зоне. Ипак су могли барем од гробља до Вуковог споменика квалитетније то да ураде него овако са асфалтом, некако ми је незамисливо да тако сиротињски уређују тај потез, ипак је то важна тачка у граду, ту је споменик и гробље.
На страни 253 је пример како се уређује улица у 1, 2 и 4. зони, дакле тротоари у камену, коловоз у асфалту, трамвајске баштице у каменој коцки, ивичњаци камени.
Док је за 3,5 и 6. зону предвиђен асфалт и бетон за тротоаре, асфалт за коловоз и асфалт или бетон за трамвајске баштице, док су ивичњаци од бетона.
Ово у Рузвелтовој и Мије Ковачевића делује као комбинација ова два начина, из првог начина смо добили камене ивичњаке, док све остало смо добили по другом примеру.
Ево линк каталога, на страни 14 и 15 имају мапе, па ко успе да разграничи нека јави
http://www.beograd.rs/images/file/02469 ... 058288.pdf