Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.393
Necemo to nikad zaboraviti
Da, zato su nas pre 4 godine zatvorili kao sto su planirali i nastavili da nam ispiraju mozak.Народ мора да има свог политичког лидера који ће заједно са својом организацијом да буде испред протеста. Без тога је сваки али апсолутно сваки протест бити неуспешан.
Neko ko je napisao ko najgora placipicka oprostojno pismo i rekao da odlazi sa foruma jer kme kme niko ga ne voli, i vratio se posle par sati i nastavio da pise, sprda se zenom, aktivistkinjom, patriotkinjom i uspesnom glumicom jer ima emocije kada prica o deci koja su duboka potresena.Slušam neki podkast tema Rio tinto i morao sam šerujem sa vama ovu sekvencu. Šta bi ovo majko moja, ova se rasplaka
Na stranu što prvi put čujem za ovu ženu, mislim da bi ove organizacije ipak trebalo da izaberu malo manje emotivne ljude da ih predstavljaju. Ovo da brizneš u plač u emisiji/podkastu ne ide, jednostavno kontraefekat.
Деки вероватно ради по задатку, измислио целу биографију успешног предузетника да би могао опуштеније да ботујеNeko ko je napisao ko najgora placipicka oprostojno pismo i rekao da odlazi sa foruma jer kme kme niko ga ne voli, i vratio se posle par sati i nastavio da pise, sprda se zenom, aktivistkinjom, patriotkinjom i uspesnom glumicom jer ima emocije kada prica o deci koja su duboka potresena.
Okk.
Ако први пут чујеш за Бојану Новаковић, која се, свим срцем, из Аустралије ангажовала против Рио Тинта у Србији, онда не пратиш довољно ту тему.Slušam neki podkast tema Rio tinto i morao sam šerujem sa vama ovu sekvencu. Šta bi ovo majko moja, ova se rasplaka
Na stranu što prvi put čujem za ovu ženu, mislim da bi ove organizacije ipak trebalo da izaberu malo manje emotivne ljude da ih predstavljaju. Ovo da brizneš u plač u emisiji/podkastu ne ide, jednostavno kontraefekat.
Bas su ubacili u sestu brzinu ovih dana oko rio tinta. Juce Djedovicka, danas Dejan Vuk u focusu samo o tome pricaju naravno sa vrhovnim poglavicom koji se isto oglasava. Mi smo zapravo budale koje ne znaju kolko bi rudarenje bilo zdravo za nas i okolinu
Mamicu vam svima koji podrzavate
Pogledajte prilog 202923