Šta je novo?

Residence 7+, Zemun

Pozdrav svim budućim kupcima u Novih 7+
Juče sam svratila do gradilišta i rekla bih da su pripremni radovi skoro pa gotovi 🤗

20251002_175026.jpg20251002_175105.jpg

Nego, kapiram da su porušene sve one napuštene barake što su tu bile, a koje su se prostirale i na parcele gde će biti nova zgrada (označeno crveno) i na susedne parcele (označeno žuto).
Jel zna neko nešto o tome?

Označene parcele Novih 7+.png

U gradjevinskoj dozvoli pise da se nalaže investitoru da sruse i deo objekta koji je na parceli broj 13813, 13811 i 13812 se ne pominju u gradjevinskoj dozvoli.

tmp_8d5d5197-59ec-4f26-a8d6-6c9fe1d25790.png

Sad sam citao predugovor, jedino problematicno su mi ove zajednicke prostorije i plac, koji mogu da se zauzmu, izgradjuju i menjaju vlasnistvo, ako to ne utice na funkcionalnost objekta.
Jel tako i kod drugih projekata ?

Sad sam citao predugovor, jedino problematicno su mi ove zajednicke prostorije i plac, koji mogu da se zauzmu, izgradjuju i menjaju vlasnistvo, ako to ne utice na funkcionalnost objekta.
Jel tako i kod drugih projekata ?
Da, mislim da na svakoj temi na forumu komentarisu tu stavku iako je u prakticno svakom ugovoru.

Stigao je meni.
Održavanje je njihovo dok se ne formira stambena zajednica i stanari ne izaberu novu firmu. Što je odlično.
Iz predugovora koji sam dobila, vidim da ova informacija nije tačna, da je održavanje njihovo dok se ne formira stambena zajednica.
Do tog momenta, kupci su u obavezi da plaćaju firmu koju prodavac angažuje, po ceni max 0.8 eur po kvadratu + pdv i max 8 eur po garažnom mestu + pdv, mesečno.
Isto je bilo i za prvu zgradu, samo nešto niža cena.

Iz predugovora koji sam dobila, vidim da ova informacija nije tačna, da je održavanje njihovo dok se ne formira stambena zajednica.
Do tog momenta, kupci su u obavezi da plaćaju firmu koju prodavac angažuje, po ceni max 0.8 eur po kvadratu + pdv i max 8 eur po garažnom mestu + pdv, mesečno.
Kako nije tacna, zar to nije ista informacija?

Bile su veće cene od onih navedenih iz predugovora. Ne mogu da se setim razloga. Neka rupa u zakonu, tako nešto. Ali čisto da znate i očekujete...

Vrh