Nemate opciju da potpuno iskljucite grejanje i predjete na grejanje na struju npr.?U januaru 2025 , neuseljen stan 50m2, potpuno otvorene termo glave , racun je bio 9317 din ( instalisana snaga 2796 din + potrosnja grejanje 6521 din )
U februaru 2025 , 8565din ( instalisana snaga 2663 din + potrosnja grejanje 5902 din )
NIje 2600 dinara, vec 2405 din.Meni samo nije jasno kako je moguce da potrosnja grejanja sa zavrnutim termo glavama bude preko 2600 din (instalisana snaga)....
Instalisana snaga je fiksni deo koji se placa infostanu cele godine, na njega ne utice da li su ventili zavrnuti ili odvrnuti.Meni samo nije jasno kako je moguce da potrosnja grejanja sa zavrnutim termo glavama bude preko 2600 din (instalisana snaga)....
Ta opcija koliko ja znam ne postoji. Sa druge strane, za koju opciju grejanja mislite da bi bila jeftinija?Ne poznajem bas najbolje proceduru cisto da napomenem, ali da li se prilikom useljenja potpisuje posebno ugovor za grejanje sa toplanom, odnosno postoji li mogucnost da se jednostavno ne prikljucujemo obzirom na racune koji su previsoki....
Pretpostavljam TA peć ili inverterska klima, ali ispravite me ako grešim.Ta opcija koliko ja znam ne postoji. Sa druge strane, za koju opciju grejanja mislite da bi bila jeftinija?
Ne poznajem bas najbolje proceduru cisto da napomenem, ali da li se prilikom useljenja potpisuje posebno ugovor za grejanje sa toplanom, odnosno postoji li mogucnost da se jednostavno ne prikljucujemo obzirom na racune koji su previsoki....
Mislim da nema sanse da bi to bilo jeftinije za jednako grejanje. Elektricni kotao mozda (i to veliko mozda) ali to je prakticno nemoguce uvesti u ovom slucaju.Pretpostavljam TA peć ili inverterska klima, ali ispravite me ako grešim.
kad vidim da neko u 2025 spomene TA pec..Pretpostavljam TA peć ili inverterska klima, ali ispravite me ako grešim.
Iscitajte prethodne stranice, vec je komentarisan navedeni problemSamo sto ocigledno ljudi nisu bili upuceni da su potpuno otvorene termo glave i da je grejanje u stanu na max. Kada razmislim ni meni niko nije pomenuo iz prodaje kakvo ce biti grejanje u stanovima i po kom principu funkcionise, mislim da ni na sajtu objekta nije navedena vrsta grejanja. Treba se svakako o tome informisati i uputiti kako radi prilikom preuzimanja kljuceva. Da li stanari u R7+ mogu samostalno da zavrnu termo glave?
Cekamo jos uvek, upotrebna uglavnom bude oar godina nakon useljenja. Tri Nove su je recimo tek dobile pre neki mesec.Ima li neko najnovije informacije o dobijanju gradjevinske dozvole za Novih7+?
Pitanje za stanare Residence7, koliko dugo ste čekali na upotrebnu dozvolu?
Mart 2025Zdravo!
Da li bi neko od stanara u Residence7+ mogao da napise koliki su vam na kraju bili mesecni troskovi za stan od 50ak kvadrata? Koliko sam procitala na forumu, sa zavrnutim ventilom grejanje vam je bilo 4000+, a trebalo bi da bude oko 2500. Sta je slucaj sa stanovima u kojima je grejanje radilo i koliki su ostali troskovi?
7000 sz + upravnica?Mart 2025
3500 infostan stan
1000 infostan garaža
2000 EPS
7000 SZ + upravnica
Plus TV/kablovska, trenutno mi je 1 dinar pa ne računam.
7000 sz + upravnica?
To ti je ovaj novi mafijaški sistem, plaćaš upravnike i održavanje više nego sve ostale račune zajedno.
To je previse, u rangu Beograda na vodi. Tu bi trebalo da spada investicioni dinar + usluge upravljanja. Da li kod vas tu spada i odrzavanje kompleksa?
Da se dopunim, imajuci u vidu kvalitet usluge koja ovoliko kosta
To je i odrzavanje i obezbedjenje.To je previse, u rangu Beograda na vodi. Tu bi trebalo da spada investicioni dinar + usluge upravljanja. Da li kod vas tu spada i odrzavanje kompleksa?