zlatnidecko
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.02.2022.
- Pohvaljen
- 1.406
Onda jasno. Obezbedjenje je najveca stavka, a pitanje je samo koje su im nadleznosti. Da li nadgledaju kamere i ostaloTo je i odrzavanje i obezbedjenje.
Onda jasno. Obezbedjenje je najveca stavka, a pitanje je samo koje su im nadleznosti. Da li nadgledaju kamere i ostaloTo je i odrzavanje i obezbedjenje.
Meni su rekli (ali samo usmeno) da je to moguće za male stanove jer se oni brzo prodaju. Svakako to nije u skladu sa ugovorom, tako da mislim da je najbolje da pošalješ mejl.Zna li neko da li je moguce otkazati rezervaciju i tražiti povrat para za Novih 7+? Kako su krenuli, neće ni aplicirati za gradjevinsku još par meseci,pa prijava radova. Daj bože da krenu na jesen tamo
Ja sam stan rezervisao u februaru i tad je prica bila da verovatno krecu u Aprilu. Na kraju je gradjevinska stigla u Avgustu a radovi krenuli u Septembru. Izgleda da ce tako i novih 7+Meni su rekli (ali samo usmeno) da je to moguće za male stanove jer se oni brzo prodaju. Svakako to nije u skladu sa ugovorom, tako da mislim da je najbolje da pošalješ mejl.
Koliko su stanari Residense 7+ zgrade čekali na građevinsku dozvolu i posle koliko je krenula gradnja?
Mislim da ne morate da brinete, i ja i par ljudi koje poznajem imamo takav status, a samo smo uplatili novac za rezervaciju.Pozdrav svima! Da li je neko imao situaciju da je stan iz statusa rezervisan promenio status u prodat (samo je data kapara, planirana je kupovina na kredit)?
Naime, rezervisala sam stan početkom marta i naravno uplatila kaparu.
Prošle sedmice sam sasvim slučajno proverila stranicu sa stanovima i vidim status rezervisan - pomislih konačno su se setili da ažuriraju podatke.
Jutros ponovo posetim stranicu i vidim promenjen status u prodat.
Hvala na informaciji! Malo sam skeptična po pitanju gradnje jer se prilično dugo čeka građevinska dozvola.Mislim da ne morate da brinete, i ja i par ljudi koje poznajem imamo takav status, a samo smo uplatili novac za rezervaciju.
Meni su rekli da očekuju do kraja maja da se sve reši. Mislim da nema poente da ih pitam, jer ni oni sami ne znaju, samo lupaju bzvz. Umesto da nam kažu da će javiti kad bude..ovako je baš ružno sa njihove straneZdravo. Ja sam pre par dana poslala upit da li imaju novosti po pitanju građevinske dozvole, rekli su mi da su imali problem sa EDB-om i da očekuju polovinom juna dobijanje građevinske i početak radova. Mada na CEOP-u nema informacije da su podneli zahtev opet za građevinsku...
Better get used to that...Meni su rekli da očekuju do kraja maja da se sve reši. Mislim da nema poente da ih pitam, jer ni oni sami ne znaju, samo lupaju bzvz. Umesto da nam kažu da će javiti kad bude..ovako je baš ružno sa njihove strane