Subjektivni osecaj kako izgledam, posle napada sinoć

nije samo jedan (pritom sta radi na ovoj temi I komentarise neko ko ni ne zivi ovde, mislila sam da smo samo mi stanari tu ali dobro) vec troje… Imala sam stvarno najbolju nameru, cak I da iskoristim svog malo slobodnog vremena da googlam, zovem, nadjem resenje ali dzabe kad sam bot i ubačeni element

šalu na stranu, danas mi je smesno, ali razmislite stvarno 2x ljudi pre nego sto nesto komentarisete, jos sam ja na ozloglasenoj strani pored MB pa stvarno ne cujem nikakvu saobracajnu buku, ma ne cujem dete u sobi pored, morali smo da nabavimo video monitor da cujemo kad se probudi… Ja zaista nemam sta negativno da kazem, nisam bila tu kad je bila frka oko kontejnera, to je do sada reseno u nasu korist i ako vas zanima jos nesto, tu sam, ali ne ocekujte od mene da cu da trazim negativno u meni savrsenom stanu i gradnji… kao sto rekoh bila sam podstanar u novogradnji gde su zidovi kao od kartona pa sa 4.-og sprata cujem u prizemlju kako je dete tipa bacilo igracku, ne samo cujem, vec se tresla zgrada. Nisam bot, samo nisam dosla s Belog dvora, za sad je ovo i vise nego odlicno i verujte mi na rec (ili Nemojte) tek ce biti kada se I okolina sredi