Šta je novo?

Residence 7+, Zemun

U zemunskim kapijama sam zivio preko 3 godine, nijesam bio bas zadovoljan cistocom, ali mislim da se to popravilo u poslednjih par mjeseci, i plus, dosta je bilo jeftinije nego ova ludost. Takodje, prije toga sam zivio u zgradama savade, do zgrada A bloka, i mislim da je city facility obavljao posao korektno, takodje nije bilo skupo odrzavanje, istina da je to bilo prije skoro 5 godina, ali eto, neka preporuka s moje strane
 
Koliko vam je bilo rečeno da će koštati kada ste kupovali stan?
Ja se iskreno i ne secam tog momenta. Pored svih pratecih stvari, nisam ni razmisljao o tome, ali sigurno nisam ni mastao da ce da budu ovolike cene. Ali najbitnije je da mozemo da nadjemo firmu koja je jeftiinija i da promenimo.
 
To su vam cene, manje vise svuda isto... Ništa iznenađujuće...
 
MIslim da vecina stanara sebe smatra slobodnim gradjanima ,pa stim u vezi cemu onda obezbedjenje...ili mozda ne razumem funkciju obezbedjenja...
Većina objekata koja se gradi u poslednje vreme, mislim na veće komplekse (naša zgrada je jedan od manjih kompleksa), spada u zgrade "residencijalnog tipa" koju karakterišu neke dodatne stvari u odnosu na "obične" zgrade, u to spada i obezbeđenje. Slažem se da bi imalo više smisla da imamo obezbeđenje noću nego danju. Koliko sam skontao kod nas je obezbeđenje angažovano od 7-17h. Neka me ispravi neko ako grešim.
 
Većina objekata koja se gradi u poslednje vreme, mislim na veće komplekse (naša zgrada je jedan od manjih kompleksa), spada u zgrade "residencijalnog tipa"
Samo da dodam. Svaka zgrada u kojoj ima stanova za stanovanje je rezidencijalnog tipa, do je definicija. A nevezano za to, kompleks je kada ima više objekata koji čine celinu.
 
Koliko sam skontao kod nas je obezbeđenje angažovano od 7-17h. Neka me ispravi neko ako grešim.
Malo sam se raspitao u vezi posla i usluga koje dobijamo plaćanjem obezbeđenja, liči mi da je poželjno imati obezbeđenje u zgradi.

Obezbeđenje radi 24h dnevno, tj neprestano. Ovlašćenja nema velika, ali je potrebno kao tačka kontakta prilikom situacija koje mogu da ometaju stanare, kao na primer: trebalo bi da se trude da obezbede nesmetan saobraćaj oko rampi upozoravajući nesavesne vozače koji tako parkiraju da blokiraju put, obilaze zgradu i oko zgrade u smeni, imaju pristup kamerama ukoliko zatreba, mogu da kontaktiraju policiju u naše ime i svedoče, upozoravaju stanare koji prave buku i tako uznemiravaju druge, i ostalo.
 
Vrh