Profili su valjda italijanski Profilati, a proizvodjac stolarije Metal Mont, drvo-alu je stolarija, dvoslojna stakla.Jel zna neko od vas nešto o profilima prozora? Ne vidim koliko komora ni koji je brend.
EDIT: takođe, koje sanitarije su ugrađene?
stvarno kakva je ovo žabokrečina na krovu, a nov objekat?Kakva je ovo zabokrecina na krovu?
Ima li nekih vesti o mogucem roku za useljenje? Da li je prikljucena voda, struja, grejanje?
Na Ceop-u je poslednja promena Zavrsetak radova u konstruktivnom smislu, a bio je vidljiv predmet za prikljucenje Edb pre mesec dana otprilike, ali vise ga nema..
Profili su valjda italijanski Profilati, a proizvodjac stolarije Metal Mont, drvo-alu je stolarija, dvoslojna stakla.
WC solje su Laufen Pro, vodokotlici Grohe Rapid ugradni. Lavaboi bi trebalo da su Catalano, ali nisam proverio kad sam bio, zamotani su bili previse. Slavine bi trebalo da budu Grohe.
Deluje mi kao da su jos uvek zacepljeni odvodi za krova, uvek ima vode gore. Zato se nista jos ne spira.stvarno kakva je ovo žabokrečina na krovu, a nov objekat?
Nisam, ovo je za sad moje samostalno istrazivanje na ternuSuper hvala. Jel si dobio možda komplet specifikaciju od njih?
Do sad su uvek imali i SBB i MTS, a mislim da su Yettel i Orion dostupni gde god ima i MTS optike.Zna li neko koji ce kablovski provajderi biti u zgradi?
Bogat izbor značiDo sad su uvek imali i SBB i MTS, a mislim da su Yettel i Orion dostupni gde god ima i MTS optike.
Orion ne korist MTS optiku, vuku svoju.Do sad su uvek imali i SBB i MTS, a mislim da su Yettel i Orion dostupni gde god ima i MTS optike.
Je li imate neke slike stakla?Danas sam prošao ulicom. Vidim da su počeli da stavljaju staklo na terasama. Nije skroz providno, malo je zatamnjeno...
A video sam i ovo što je raskopano u Karla Soprona. Nisam imao pojma da ima veze sa R7+
Ako su to one slike od mesečnog update-a, nisam primetio uopšte. Hvala Vam!
Nisu te, novije su. Ja sam uporedio slikeAko su to one slike od mesečnog update-a, nisam primetio uopšte. Hvala Vam!
Što se mene tiče, slobodno kači. Ako Bog da, uskoro ćemo da se uselimo, pa nećemo više ovde gledati slike, nego uživo!Snimam ja skoro svaki vikend al necu bas da spamujem temu
1. Ulaz na parking bi trebalo da ide izmedju trafo stanice i zgrade, bice dosta knap.10.03.2024. istočna stranaPogledajte prilog 192055
Imam par pitanja za forumaše, ako je nekom rečeno, molim da podeli informacije:
1. Da li nekom rečeno kuda će se ulaziti na parking (gledajući ovu sliku, sa desne strane se nalazi trafo stanica i ona tačno smeta da se skrene direktno iz MB ka parkingu)
2. Da li je nekom rečeno da li će da se uklanjaju objekti sa severne i južne strane zgrade?
Da li je ovo pretpostavka ili si dobio info od nekoga?1. Ulaz na parking bi trebalo da ide izmedju trafo stanice i zgrade, bice dosta knap.