Pozdrav,
skoro sam saznao za ovaj kompleks i želim da saznam što je moguće više informacija u vezi ovoga.
@Defke, hvala ti mnogo na dron slikama, jako su mi značile da bolje sagledam prostor oko zgrade.
Dakle, planiram da kupim četvorosoban stan na drugom spratu ovog kompleksa, rečeno mi je da svi tipovi (4.1, 4.2 i 4.3) i dalje postoje u prodaji.
U attachmentu vam šaljem (jako primitivnu i loše napravljenu) skicu pozicija tih stanova i zanima me vaše mišljenje.
Koja od tri navedene lokacije je najbolja? Koja je najsvetlija? Gde je najbučnije? I najbitnije, gde je najmanje verovatno da se u bliskoj budućnosti sazida neka nova zgradurina koja će da potpuno zakloni svaki pogled i ubije privatnost osobi koja živi u tom stanu?
Meni se lično najviše dopada 4.1, po rasporedu kao, ali imam utisak da postoji ogroman rizik da za par godina niknu neke zgradurine na poljani pored i onda ode mas' u propas'.
Šta mislite, valjalo bi kupiti neki od ovih stanova (i ako da KOJI bi ste vi kupili i ZAŠTO)?
A baciću i link četvorosobnih stanova sa njihovog sajta (na svakom spratu postoji po jedan na obeleženoj lokaciji/vertikali):
https://residence7plus.rs/category/cetvorosobni-stanovi/
Ako neko sa threada kupuje stan ovde ili zna nešto više o kompleksu i lokaciji mnogo bi mi značilo da podeli svoja iskustva sa mnom ili da ih napiše ovde.
Bacite neki DM ili cimajte da častim pivo, svejedno.
je*******iga ako nešto mašim, nisam baš najvičniji u kupovini stanova a mnogo bi mi značila pomoć. ¯\_(ツ)_/¯