Šta je novo?

Rekonstrukcija ulica Kraljice Marije, 27. Marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana

Перфориране бетонске плоче би требале да буду стандард за све паркинге у целом Београду пошто су практичније и јефтиније.
 
Treba da vidite semafor na uglu Desp. Stefanai Dz Vasingtona.
Polako se krivi. Dajem mu jos 30 dana.
Toje Vesicev koncept. Spora dinamika propasti.
E video sam ga danas :D A pored njega sam video i kraterče koje se napravilo jer se granitne ploče urušavaju u obližnju jamu šahta. :D

Ali ne brinite ništa ljudi jer sve će to Najveći budžet u istoriji galaksije™ da sredi. :cool:(y)
 
To stoji tako od kada se kraterče otvorilo pod mojim napaćenim prijateljem, što sam i dokumentovao još jesenas. A i semafor (7. krivi) je akođe uredno dokumentovan u našoj sekciji.

Koga zanima, osim na skveru kod Palmotićeve, naravno da ništa nije urađeno u međuvremenu. A kad stignem, uradiću i dodatnu reportažu propuštenih mesta sa uviđaja - a ima ih u izobilju.
 
Pa po SNSu tako ispada :D

Pare = svi problemi reseni. Kao i kad kupuju autobuse a nema ko da vozi ili helikoptere a nema ko da pilotira.

Eno citam na drugoj temi da ce i sa vozovima uskoro biti veselo.
 
Poslednja izmena:
Ako ste mislili da su za ova dva dana poredjali kockice, prevarili ste se.
Verovatno ce Dorcol House pre stici do krova.
9D7C7922-50C8-4985-88B5-FD43492568CC.jpeg
 
Za početak da baštice oko drveća budu okrugle.

U zavisnosti gde se nalaze ili poklopiti rešetkom ili ostaviti samo zemlju (sa cvećem ili travom) ili staviti onu rastresitu podlogu što liči na asfalt.

Obavezno da budu u nivou sa asfaltom.
 
Ne znam da li je EPS izvođač, ali onaj beli kamion iza crvenog je njihov. Tu u Hilandarskoj je trafo stanica i onda stalno raskopavaju ulice u okolini da sprovode/menjaju kablove. Prošao sam kad su završavali i vraćali ploče, što je naravno čudno, obično ostave raskopano bar par nedelja (ali u nedelju...). Ali slikaću sutra na šta sad liči jer su ploče na skveru zacementirane, tako da moraju da se vade udarnim čekićem, a kad se vraćaju, mora da se opet izbetonira, što čisto sumnjam da su uradili.
 
Prošao sam noćas, ploče su vraćene ali očigledno zbrzano. Ne krivim ništa radnike EPS-a, ali je problem do grada Beograda koji godinama ne završi plato i onda sve zbudži pred izbore. Pretpostavljam da su isto tako naredili EPS-u da brže bolje vrati ploče jer su izbori u nedelju.
 
Dobro, ovde nisu krivi vredni neimari naše nikad završene rekonstrukcije.

Radnici Dorćol centra su ovde otkopavali neke cevi pre mesec dana, i podloga trotoara i parking mesta je tada utonula. Čitav taj potez je talasast zbog ogromne temeljne jame, i mesta na kom je stajao kran.
 
Mislim da su stanovnici Dušanove glasali 100% za Vučića..
 
K'o što su na Jadru glasali 100% za njega, no to je ta neku drugu temu.
 
Vrh