Sam si dao odgovor na pitanje. Pogledaj ono što sam izdvojio. Tamno je pitanje , svetlo odgovor.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=674708#p674708:3brwoot4 je napisao(la):zoran_m » Uto Okt 29, 2019 12:01 am[/url]":3brwoot4]Na potezu 27. Marta danima ima po par radnika koji samo vuku neka kolica i nista ne rade, sto se parkinga tice ovo je horor, pauci nam nise vozila, svaki dan dobijamo kazne od komunalaca jer nema parkinga. Ko ih je terao da otvore poluzavrsenu ulicu bez trotoara i parkinga, napravili su vise stete nego koristi, u najmanju ruku je nebezbedno..
Meni su tako iz čista mira , pre par godina , pokupili registrovano vozilo. Bila je neka zima , i nisam stigao da odmah stavim nalepnicu , nego sam uzeo da sačekam da vreme bude malkice bolje. Samo sam jednog dana izašao napolje , inače to radim redovno , video da nema kola. Pitao sam sestru da li je ona preparkirala kola , ali rekla je da nije. Na kraju se ispostavilo da nam je kola pokupio pauk , i to pod obrazloženjem da vozilo nije registrovano. Pošto smo dostavili dokaz da je vozilo registrovano , rekli su nam da ne mogu da nam izbrišu kaznu , jer smo se parkirali na zelenoj površini. Ta zelena površina koju oni spominju , je obično parče gole zemlje ispod drveta , gde se godinama stanari zgrada poarkiraju i nikome nije odneto vozilo , ni pre ni posle našeg slučaja. Kada smo objasnili da tu nema ni "Z" od zelenila , rekli su da to nema veze , da se ta površina vodi kao zelena. A razlog zašto sam se parkirao baš tu , je zato što su , ko za inat , baš tada , sva druga mesta bila popunjena.