Iz vazduha fontana izgleda kao dildo
Kako onda iz vaduha izgleda prethodna?
Ostaje nada da će ovo izgledati OK kada se uključi fontana i sredi zelenilo.
Ploče na podu, no comment - kao da nisu ništa ni radili u tom delu.
Iz vazduha fontana izgleda kao dildo
Колико су зеленила скинули... Куку... Старо је било боље и лепше.54 miliona evra?
Pogledajte prilog 222256
Rekonstruisan Trg Nikole Pašića: Uoči razliku - Vreme
Beograđani tvrde da je rekonstrukcija Trga Nikole Pašića bila nepotreban trošak od 54 miliona evra zato što izgleda isto kao i do sadvreme.com
Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, najavio je kružni tok kod Trga Nikola Pašića, Terazija i Prizrenske ulice. Takođe, planirano je i ukidanje velikog pešačkog prelaza kod Trga Republike, ali i otvaranje Vasine ulice za saobraćaj svih vozila. Izgradnja kružnog toka kod Trga Nikole Pašića počeće ovih dana, napomenuo je.
Spremamo sajt koji će pokazati sve što je urađeno od 2022. godine, pa da oni koji dođu posle mene, jer kažu da sam sve pokvario, pa sam im skupio sve na jedno mesto šta će morati da poprave, najavio je Šapić, na konferenciji za štampu u Starom dvoru.
Колико су зеленила скинули... Куку... Старо је било боље и лепше.
Жалосно је што је међу овим јавним жалопојкама (енг. public outcry) сада већ једно 40% погрешних; када тара (није дара, јер то ништа не значи, а на ваги има оно где пише "таре") преврши меру и проценат се попне на 60%, код људи који симплификују стварност створиће се утисак да је СНС у праву (good guys).
Зато то не треба да се ради, али џаба.
Ne znam zašto bi kod nas bilo pravilno na turskom, a ne na srpskom (pošto gugl translejt pokazuje da je na srpskom "tare", što piše oduvek i na vagama).Suština tačna, ali dara je ispravno jer je to turska reč za ono što je na engleskom tare, odnosno posuda ili pakovanje koje se pri merenju izbacuje iz težine.
Vakuumu ne vakumu.Друштво без икаквих стандарда и устаљених норми. И онда, у том вакуму је логична појава Ганугла са својим о-рук захватима личне добити а колективне штете.
Тако не може ни на пијац да се успешно оде.
Mogao je kružni tok oko spomenika, a po spomeniku da se okače semafori.
Prosla je izgledala kao nispe sa sve mudima
Ne bi me cudilo da su iz tog razloga promenili oblik jer je pokazivala pravo na skupstinu. (skrivena poruka bivseg arhitekte perhaps)?
Izgleda kao fontanaKako onda iz vaduha izgleda prethodna?
Ne znam zašto bi kod nas bilo pravilno na turskom, a ne na srpskom (pošto gugl translejt pokazuje da je na srpskom "tare", što piše oduvek i na vagama).