Ne slažem seCumicevo treba sravniti sa zemljom jer je ruglo vec 15+ godina. Nema se sta tu nasminkati/srediti......
Ne slažem seCumicevo treba sravniti sa zemljom jer je ruglo vec 15+ godina. Nema se sta tu nasminkati/srediti......
И јесте чудан, јер није ни било предвиђено да то постане некакав "трг". Пре Другог светског рата на данашњим његовим ободима биле су зграде, Краља Александра и Дечанском улицом. А онда, педесетих прошлога века све то збрисаше.Šta ga znam, meni je taj trg uvek bio nekako čudan. Ne mislim samo na oblik, nego i na raspored i detalje na njemu.
То су приватни локали. Морао би прво неко да их све откупи па онда сравни.Cumicevo treba sravniti sa zemljom jer je ruglo vec 15+ godina. Nema se sta tu nasminkati/srediti......
Gledam danas popločavanje oko same fontane, bukvalno izgleda kvalitetnije i ravnije nego sve što je popločano pod ovom vlašću.
Jedini problematičan deo je oko samog spomenika, gde su krpili drugačijom nijansom crvenih ploča, pa izgleda kao budževina.
Na renderu nema česme.Steta jer su te male ploce bile karakteristicke za Trg N. Pasica. A sad je namera (po renderu makar) da stave krupne crvene ploce sto je bezveze