Bender Rodriguez » Pon Sep 02, 2019 2:34 pm[/url]":109gxwfn]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=656204#p656204:109gxwfn je napisao(la):
And7rey » Pon Sep 02, 2019 2:28 pm[/url]":109gxwfn]Ako ćemo biti realni stanari centra možda ne uriniraju po gradu ali svakako dopuštaju svojim ljubimcima da šoraju po pešačkoj zoni, o tome da ne govorimo kako većina nije sposobna da podigne njihov izmet kesicom kako se to u normalnim zemljama radi.
To apsolutno stoji. Mada, i tu se stanje polako popravlja.
A i nije tako samo u centru nego svugde, samo što je u centru zbijeniji tip gradnje (npr nema baštica ispred zgrada) pa se više vidi na trotoarima.
No dobro, kažem, svakako da ima i takvih stvari koje se mogu zameriti ''centru''.
Ali evo na primer ja ne znam niti sam poznavao ikoga iz centralnih delova grada ko se bavio ispisivanjem grafita ili (ovim modernim) navijačkim aktivnostima. Bole ljude uvo da se bave takvim stvarima. Isto tako, ne znam nikog da se busao time. Štaviše, ljudi se ustručavaju da kažu ''u centru'', jer znaju koliko etiketa im sleduje za to. Ako ne etiketa, onda bar dvosmislenih ''komplimenata'' tipa ''aaa pa tebe onda boli uvo za sve'' (čitaj -
svi problemi su ti rešeni, buržujčiću jedan, uh kako ti zavidim...) Radije kažu kod Kalemegdana, kod Zelenog venca, Dorćol ovaj ili onaj, kod Slavije... nego bilo šta to ima veze sa centrom ili krugom dvojke. Jer im je muka da po stoti puta prolaze kroz iste gluposti.