Znam dosta ljudi koji drame oko sitnica koje sam pomenuo. Od toga prave situaciju kao da je od nacionalnog značaja. Čitajući forume i komentare na raznoraznim sajtovima , na svašta sam nailazio. To ne znači da ti , ili neko sličan tebi u tom pogledu ovde , drami. Ljudi , ili im je sve živo teško , ili su fizički aktivni , ili misle da se odlaskom u teretanu (uslovno neizbijanjem iz iste) , rešava sve. Naslušao sam se i načitao svega i svačega , tako da se ponekad zapitam zašto uopšte nekima i dajem savet kako da stignu do nekog mesta u gradu (ne mislim na ovaj forum isključivo , nego uopšteno , i na ulici).
Jednom prilikom sam čekao prevoz na stanici "Pedagoška akademija" (smer ka gradu). Bila je subota i vreme protesta. Žena na stanici čekala trolu sa ćerkama , koje su bile srednjoškolke. Pitala me šta se to dešava , čeka trolu već 45 minuta. Kada sam joj objasnio da su protesti opozicije u gradu , i da je tako unazad nekoliko meseci svake subote u 18h , ona mi odgovorila da mora da je nešto drugo u pitanju , jer ceo život je u Beogradu i poznaje ga ko svoj džep , kao i da se zaista tako nešto dešava , da bi čula na TV - u. Nakon toga me upitala kako bi mogla da dođe do Železnika , jer tamo stanuju. Kada sam rekao da mogu da idu sa 34 do Senjačke pijace , pa onda kroz podzemni prolaz ispod Sajma , i da tamo čekaju 55 ili 88 , zavisno od toga šta im treba , odgovorila da joj je to suviše komplikovano i da će ipak da sačeka trolu , jer bi trebalo uskoro da dođe. Meni naišao 38A i ušao u njega.