Šta je novo?

Rekonstrukcija Topličinog venca

Ma kakvi dezodoransi, to samo blokira znoj, pa izlazi negde drugde, a i nije baš to zdravo.

Nego, lepo, kaa se popneš, ti na fontanu kod Pevca i lepo se zapereš ispod miške, obrišeš i nastaviš dalje svež k'o pupoljak ruže.

Evo, kako to Rambo radi (na 2:07)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Pg3-vhVYQY[/youtube]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=629197#p629197:14lmbq5j je napisao(la):
Žika » 11 Jun 2019 12:18 pm[/url]":14lmbq5j]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=629182#p629182:14lmbq5j je napisao(la):
relja » Uto Jun 11, 2019 11:22 am[/url]":14lmbq5j]Slažem se, ali onda to ipak nije za svakodnevnu upotrebu kuća/posao za prosečne bicikliste.

Palo mi je na pamet da možda postoji mogućnost delimične denivelacije i probijanja staze kroz park u kojem se nalazi obelisk....neko radikalno rešenje.

Relja, samo budi uporan i posle 7-10 dana uspon ti neće predstavljati problem. I to što Dule kaže malo igranja sa menjačem.

Preporuka

5a6f018fa445c.jpg

Prvo, ne govorim o sebi, ja nemam potrebu da idem tuda, pričam generalno o ljudima koji bi eventualno tuda išli na posao biciklom.

A inače, odan sam Old Spice-u, hvala :)

Kratko parče, mali nagib. Nema potrebe za dramom.

Kod nas se drami i kad treba da se pređe sa jednog na drugi autobus na istoj stanici , ili da se pređe 100m peške po ravnom od stana do najbliže stanice , a neće za nešto drugo.

Znam dosta ljudi koji drame oko sitnica koje sam pomenuo. Od toga prave situaciju kao da je od nacionalnog značaja. Čitajući forume i komentare na raznoraznim sajtovima , na svašta sam nailazio. To ne znači da ti , ili neko sličan tebi u tom pogledu ovde , drami. Ljudi , ili im je sve živo teško , ili su fizički aktivni , ili misle da se odlaskom u teretanu (uslovno neizbijanjem iz iste) , rešava sve. Naslušao sam se i načitao svega i svačega , tako da se ponekad zapitam zašto uopšte nekima i dajem savet kako da stignu do nekog mesta u gradu (ne mislim na ovaj forum isključivo , nego uopšteno , i na ulici).
Jednom prilikom sam čekao prevoz na stanici "Pedagoška akademija" (smer ka gradu). Bila je subota i vreme protesta. Žena na stanici čekala trolu sa ćerkama , koje su bile srednjoškolke. Pitala me šta se to dešava , čeka trolu već 45 minuta. Kada sam joj objasnio da su protesti opozicije u gradu , i da je tako unazad nekoliko meseci svake subote u 18h , ona mi odgovorila da mora da je nešto drugo u pitanju , jer ceo život je u Beogradu i poznaje ga ko svoj džep , kao i da se zaista tako nešto dešava , da bi čula na TV - u. Nakon toga me upitala kako bi mogla da dođe do Železnika , jer tamo stanuju. Kada sam rekao da mogu da idu sa 34 do Senjačke pijace , pa onda kroz podzemni prolaz ispod Sajma , i da tamo čekaju 55 ili 88 , zavisno od toga šta im treba , odgovorila da joj je to suviše komplikovano i da će ipak da sačeka trolu , jer bi trebalo uskoro da dođe. Meni naišao 38A i ušao u njega.

Cekala trolu ka gradu 45min dakle trolu koja ide sa Banjice ali trole sa Banjice nema zato sto je protest u gradu, pa ti sine ne umes ni da izmislis...ok razumeli smo da je protest subotom u 18h nisi morao da glumis bracu grim.

Vracarac jel to trole redovno idu kad se zaustavi saobracaj u kneza milosa ...
Vratimo se temi

Evo i sad idu redovno trole do Studentskog trga , uprkos tome što su radovi na Trgu. :)
A bogami i kolima i biciklom će biti super kada se završi Topličin venac i čitava velika veličanstvena pešačka zona. Ima da biciklamo po pešačkoj samo tako. :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630230#p630230:64bg6ahw je napisao(la):
Igor » 14 Jun 2019, 20:29[/url]":64bg6ahw]U Bukirinom stilu :) :gobb:

file.php

na zalost divan kadar kvari raspala fasada. Valjda ce je sredjivati

Kad PRE su ižvrljali NOVU fasadu na ćošku??? KAD PRE? Treba im ruke odsecati kad ih uhvate, najbukvalnije. Ne vredi renovirati i rekonstruistati bilo šta ovde. Treba nas ostaviti da živimo u raspalom svinjcu, sa raspalim ulicama, u propalim zgradama, kad za bolje nismo. Stvarno ne mogu da verujem koja st***.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630376#p630376:dtg5gl1r je napisao(la):
Myah » Sub Jun 15, 2019 2:09 pm[/url]":dtg5gl1r]Kad PRE su ižvrljali NOVU fasadu na ćošku??? KAD PRE? Treba im ruke odsecati kad ih uhvate, najbukvalnije. Ne vredi renovirati i rekonstruistati bilo šta ovde. Treba nas ostaviti da živimo u raspalom svinjcu, sa raspalim ulicama, u propalim zgradama, kad za bolje nismo. Stvarno ne mogu da verujem koja st***.

Ovde su najveci problem navijaci. To su sve njihove zvrljotine jer oni imaju teritorije i glavni je stos sarati po zidovima protivnicke teritorije, i tako u krug. Palace su vecinom Partizanovci, Dorcol zvezdasi i onda se takmice ko ce ciju teritoriju vise da "zapisa".

Мислим да су они што остављају тзв. тагове већи проблем од навијача пошто шарају буквално све, од бандера, канти и контејнера, до калкана високих зграда (пример калкан зграде поред Матијевићевог хотела) и конструкције мостова (пример Бранков мост). Навијачи су по мени мањи проблем, више активни по стамбеним насељима где претежно шарају зидове зграда који су им доступачни са земље. Сту и слична екипа се пењу на кровове, упадају депое ГСПа и железнице да би шарали возила, има чак и неки ружни графит на крову куле цркве Ружице.

Slažem se sa Došljakom. Ovo na novoj fasadi su tagovi, nemaju veze sa navijačima. Navijači se pretežno zadržavaju na svojim teritorijama, da, ali te teritorije su stambena naselja. Tagovi, sa druge strane, treba da idu na što vidnije mesto, i na što manje pristupačno mesto. Toliko sam besan da ne mogu da vam opišem...

Bas dobro izgleda Toplicin Venac sad. samo da se ne prosire previse baste......... :(

Sirenje basti je vec pocelo. Prvih dana su se zadrzavali na onim "podestima". Sada vec silaze sa njih i zahvataju vece povrsine.

Ko se seca kako je bilo pre ove rekonstrukcije zna da je jedva moglo da se prodje tom ulicom. Sudarao sam se sa ljudima jer trotoar je bukvalno bio manji od jednog metra. A baste od pocetka do sredine ulice pa parking.

Ne brini se ništa. I sada ćeš vrlo brzo imati isti užitak širine trotoara. :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630837#p630837:1hcv63oz je napisao(la):
solecar » Pon Jun 17, 2019 11:22 am[/url]":1hcv63oz]Ne brini se ništa. I sada ćeš vrlo brzo imati isti užitak širine trotoara. :)

Cekaj zar ce pustiti kola da parkiraju kao pre? Ako ne onda se moze proci sredinom pored baste gde ima jedno 5 metara za pesake.

Polako , tek su počeli sa širenjem bašti van predviđenih okvira i popunjavanjem prostora koji su nekada zauzimala kola. Nije u redu da se separatišu u odnosu na komšije oko Kneza. :)

Vrh