Šta je novo?

Rekonstrukcija Resavske ulice

Juče su ceo dan ulicom krstarili probni tramvaji i osim što su tiši i dalje nam tresu zgradu kao i ranije. :rant:
U ovom momentu (13 h) još uvek nema intenzivnog saobraćaja, prođe po koje vozilo. Tramvaji će redovno krenuti sutra.

Takođe, na svakih 20-30m, na trotoaru na levoj strani ulice, predviđenoj za pešake, postavili su džambo kontejnere (one sa zelenim poklopcem) čime je prostor za kretanje opet ograničen. Ako ništa drugo, barem ih ima dovoljno, što nije bio slučaj pre rekonstrukcije.

ocelot":l0uz9fqq je napisao(la):
stefan23":l0uz9fqq je napisao(la):
lep stubić! :)

nego,zašto na tom mestu ima toliko stubića? ne vidi se celo ćoše pa mi je trenutno nejasno..
Da se ne bi parkirali tik ispred Nolita (pardon, Zekstre, H&M, ili već čega ...).

Uh, mozda je bolje da nisu ni pravili tu tramvajsku stanicu na vrhu ulice... Mogu da zamislim kako ce izgledati kad je guzva i pola ljudi pokusava da napusti stanicu, a ostali se guraju oko njih da udju.

Vračar":1l6emypg je napisao(la):
ocelot":1l6emypg je napisao(la):
stefan23":1l6emypg je napisao(la):
lep stubić! :)

nego,zašto na tom mestu ima toliko stubića? ne vidi se celo ćoše pa mi je trenutno nejasno..
Da se ne bi parkirali tik ispred Nolita (pardon, Zekstre, H&M, ili već čega ...).
meni bi logičnije bilo da idu uz ivičnjak pošto vidim da su ih naređali i uzdužno i popreko (zajedno sa starijim betonskim) :/

ocelot":h96xz8qm je napisao(la):
meni bi logičnije bilo da idu uz ivičnjak pošto vidim da su ih naređali i uzdužno i popreko (zajedno sa starijim betonskim) :/
Idu i uz ivičnjak, a ovi stubići popreko su postavljeni da ne bi neko na trotoar u Resavskoj ušao autom iz Kralja Milana.

vrachar":33nz3fhq je napisao(la):
Na toj stanici nikada nisam video vise od 15 ljudi.
Nisi gledao najbolje, svakog dana u neko doba ume tu da bude baš dosta ljudi.

Ipak najgora uska stanica je stanica dvojke u Nemanjinoj u smeru ka železničkoj stanici, e to je katastrofa

Da Stefane 23 u te kutije se sipa tecnost koja ide puem cjevcica na sine u krivinama .

Да не буде само да се у једном тренутку то поквари па да испусти превише течности... Биће ролеркостер на Ташу! :shok:

videh ovu zgradu u Resavskoj ne znam ko je ne znam šta je, ali dobra mi je :rolleyes:

p1000345h.jpg

p1000343.jpg

p1000344l.jpg

p1000328r.jpg

nisi ni prvi ni poslednji koji je hvali. :)

ta zgrada je baš voljena.
svaka čast arhitekti zaista.

Uradili su sranje sa stubićima na poslednjoj slici na ćošku - nisu ih izvukli do kraja ulice, sad će tu da se parkiraju na pola minuta...

baš sam video neke lepe ćelave čike u Cayenu kako sepola sata isparkiravaju... Na prvi pogled sam se začudio...Auto ne isparkirava sam?

Ambassador":3b4h631c je napisao(la):
Uradili su sranje sa stubićima na poslednjoj slici na ćošku - nisu ih izvukli do kraja ulice, sad će tu da se parkiraju na pola minuta...
na te stubiće sam i ja mislio kada sam ih pomenuo gore.. znači da ipak ne idu uz krivinu :/

Stubici su uvuceni zbog tramvajskog stajalista a malo prije stajalista je ulaz u dvoriste tj ulicu koja izlazi kod takvuda cini mi se lazareviceva

šine na ovoj poslednjoj slici deluju prilično isfušerisane, kao da su urađene pre nekoliko godina pa su već malo propale :|

Veruj mi, samo tako deluje. Bar kao putnik to osetim kad tramvaj skrene iz Resavske u Bulevar, zatvorenih očiju možeš da provališ gde prestaju nove šine, a gde počinju stare.

To je sipana guma okolo, to je normalno da nije glatka, nije to nista pogresno :)

direktor":b7q7dg43 je napisao(la):
Stubici su uvuceni zbog tramvajskog stajalista a malo prije stajalista je ulaz u dvoriste tj ulicu koja izlazi kod takvuda cini mi se lazareviceva
Da, to je gore i to je u redu.
Ja mislim na ugao sa Maršala Tita, ispred kvazi H&M-a, odnosno Zekstre.

A to da u resavsku nebi kola parkiralia na trotaru a da mogu slobodno to ciniti u kralja milana :bash:

Vrh