Šta je novo?

Rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra

Gde onda 55 ide? Stavljaju je sa 309 ili skraćuju do okretnice 22?
све три буђаве окретнице (55, 309, чингријина) се спаја у једну која ће да иде код радових барака. Искрено пола посла може да се одради одмах јер је ту проблем само продужетак до Чингријине

Danas sam pošto sam prošao peške razmišljao kako bi recimo mogla 28 da ide preko Čingrijine i gospodara Vučića na okretnicu 22 ili da postane kružna nija. Mogućnosti su neverovatne, samo da poteramo trole do Cvetka. Pogotovu je to bitno jer Zvezdara ima veliki problem da ne postoji direktna linija koja spaja Dimitrija Tucovića i Vojislava Ilića, a trole tu idu veoma blizu, ali se nikada ne dodiruje mreža jer je planirano da se ukršta na Cvetkovoj pijaci i da se koristi ovaj terminus na mesnu baraka Rada u Milana Rakića.

Danas sam pošto sam prošao peške razmišljao kako bi recimo mogla 28 da ide preko Čingrijine i gospodara Vučića na okretnicu 22 ili da postane kružna nija. Mogućnosti su neverovatne, samo da poteramo trole do Cvetka. Pogotovu je to bitno jer Zvezdara ima veliki problem da ne postoji direktna linija koja spaja Dimitrija Tucovića i Vojislava Ilića, a trole tu idu veoma blizu, ali se nikada ne dodiruje mreža jer je planirano da se ukršta na Cvetkovoj pijaci i da se koristi ovaj terminus na mesnu baraka Rada u Milana Rakića.
Због тога што по тренутном плану Крушевачка бива само 6 метара широка, мислим да се планира да се 22 или премести негде даље или укине у тоталу (што и не би био толики губитак пошто тренутно је траса мало чудна и индиректна). Ја бих заменио линијом која би ишла делимично као 26 у Максима Горког па скрене у Господара Вучића до Звездаре, слично као 55.

22.png

Vrh