Naravno da može, no "motivacija" za to dolazi sa pogrešne strane...astrodule":2jryn3ua je napisao(la):Tako je (lepo si napisao ono što mi je u glavi).
Fenomenalno zamišljen prostor koji je propao.
Pa čak i betonski delovi koji postoje oko nasipa mogu da se osveže i to prvensteno drvenim daskama za sedenje i sa malo boje.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764484#p764484:xqhedoo4 je napisao(la):Tikvica » Ned Avg 09, 2020 6:52 pm[/url]":xqhedoo4]Relja zaboravio sam šta je pisalo na građevinskoj tabli, da se ne odnosi taj rok na celokupnu rekonstrukciju računajući i onaj deo ka Ivana Ribara?
Zelenilo je zapravo ovde bilo eventualno nadzor.astrodule":2d2buzsr je napisao(la):To je izgleda karakteristično za radove JKP Zelenilo. Samo da se ne pokvare.
Ma išlo se "tim putem" kao zaobilaznom varijantom u smislu procedura i "upliva javnosti".astrodule":33x65sih je napisao(la):Na to sam mislio. Imaju pristojne podizvođače. Verovatno su to sitni poslovi za velike lopove, pa se ti mali podizvođači trude da ostave dobar utisak.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=766195#p766195:1qjbwe1o je napisao(la):Tikvica » 15 Aug 2020 07:34 am[/url]":1qjbwe1o]Hvala slk i Relja.Prosto mi je neverovatno da će ovo razvlačiti još 4 ipo meseca.Za 2 ipo su završili sve ove radove do sada,ostao im je drugi sloj asfalta pa onda ono urezivanje i umetanje granitnih ploča u asfalt.Tu je još i sređivanje zelenila,sadnja,sejanje trave ali sve to ne deluje puno.
Ostaje nada da će podizvođači za jedno mesec dana da dohvate onu drugu stranu a zelenilo će da dovrši uređenje na ovom delu.
Ovaaaj izgleda da su nešto probali i zaj***...Tikvica":fem9d3ry je napisao(la):Evo sličica.,nemojte zaboraviti da je reč o bloku na kraju grada,Zelenilo radi korektno,postavljaju se nove sprave i igračke koje vežbaju motoriku.Korupcije ima sigurno,protekcije verovatno(ali ne zaboravite da će se šetalište raditi i kroz druge blokove ne samo kroz njegov)ali mislim da bi svi na NBGD bili zadovoljni kada bi im se ovako sredilo ispred zgrade.Sve i svemu meni se sviđa.
Ovaj deo je iza onog dečijeg poligona
Prostor oko česme posebno uređen
Drago mi je da pratiš...Jankauskas":1qsoexbo je napisao(la):Kako sam saznao ovih dana kreće 3.faza rekonstrukcije šetalište, od restorana Sv.Nikola do kraja bloka 45 (Ivana Ribara)
Jbg Veljo mogao bi nekada nešto i da pohvalis a ne samo kritika pa makar i konstruktivna.