Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ako ides unutar blokova moze da bude zanimljivo, ali ovako da slazem se. tipa ja neki put prosetam da iskuliram po obodu blokova 21, 23, 30, 28... i to ti dodje malo preko 5 km. imam fazon kao da nigde nisam ni bio
Sinoć je baš loše bilo. Otvorio sam prozor na par minuta, prečišćivaš otišao na 200. Bukvalno čim sam otvorio prozor osetio sam miris uglja i ko zna čega. Kao neka plastika da je gorela.
У овој зони планирани су трговина, пословни садржаји, угоститељство и услужне делатности. Максимална висина објеката би била 23,5 м. Што се тиче трговине и услужних делатности реч је о аутомобилској делатности, с обзиром да је овај део блока 41А одређен за ту делатност. Ту се већ налази бензинска станица „Петрол“, ауто-центар Петошевић са аутоматском перионицом, техничким прегледом, продавницом додатне опреме за аутомобиле. Иначе дефинисање свих прецизних урбанистичких параметара биће предмет „Нацрта Плана“. Значи нешто ће се од постојећих Петлових објеката рушити.
Такође део блока од бензинске станице до будућег железничког подвожњака који се г/ради, ће бити исто један ауто-центар тј увоз и продаја половних возила, „Ауто Свет“ (Auto World), са салоном половних возила. О овоме је било речи скоро пре годину дана када је објављен рани јавни увид https://forum.beobuild.rs/threads/razvoj-novobeogradskih-blokova.86/page-279#post-1368508
Текстуални план саобраћајница
План и скице:
-орто-фото, легенда орто-фото, план детаљне регулације
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.