Šta je novo?

Razvoj novobeogradskih blokova

Kola koja su bila unutar 28.og su isparila svuda po malo ali najvise su se prebacila sa obe strane televizorki, cak se ispred garaza parkiraju, a na internim parkinzima se koriste mrtve zone i krivine gde se prave cesto parking mesta u dva niza. Slepa ulica ispred shop and go je prepuna, a cak ima fora za parking i iza kamenih saksija sve do kraja ulicice. Meni su veca misterija obelezena mesta u zoni koja su radnim danim manje vise slobodna dok su vikendom (tj posle 14h u subotu), prepuna. Sta kao cuvam kola na nekoj livadi i onda subotu cekam 14 i trk na parking i onda uvece u nedelju opet na livadu
Zanimljivo je da je preko kod mene u Bloku 29 isto postalo sve teže parkirati se uveče, pred kraj naplate ili kad ona i prođe.

@Krstaja kod tebe blize auto putu? posto kada gledam dali uvece ili preko dana, onaj deo kod zorana djindjica je srednje popunjen

Zna li neko slučajno (a ne znam gde da pitam) zasto sa euro petrol pumpe na uglu Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara skidaju logo i sve natpise sa točilica, krova.

Dolazi neka nova pumpa?

Posto ne moze edit, videh na njihovom sajtu da su obrisali ovu pumpu sa mape, tako da jasno je nece postojati ovde. Verovatno neko nov (nadam se ne EKO) ili mozda neka gradnja a pumpa baj baj, videcemo.

Gradilište kod airport citija... Ne znam šta se gradi nisam ispratio 🤔 al sam prolazio danas, impresivno gradilište, pa rekoh da slikam...

IMG_20250428_162238.jpg

Gradi se nikako impresivna skarabudž-soliterčina kao drugi deo The One.

Pa slažemo se da je to trebalo srušiti i da je trebalo odmah izgraditi sve tri zrgade.

A problem je bio što je pravni sistem spor da to reši odmah. E pa Vođa se hvalio kako bi on srušio sve samo da se što pre izgradi novo, bez obzira što papirološki to ne može. I to je priča o "najboljem" studentu Pravnog fakulteta.

Vrh