Daleko bilo. Samo mi je to potrebno. Klizna ravan se prostire od Užičke / Tolstojeve pa sve do saobraćajnice kojom saobraćaju 34 i 36.Da bog da se stvorilo neko klizište ili provalija u tom kraju.
Не @Дошљак, неће бити иза НИС-ове бензинске станице. Биће мало ближе крају улице Тошиног бунара, тј. градиће се између мобилног оператера Теленор сада Јелте телекомуникационе зграде, оне кафане, бившег салона намештаја "Југодрво" и нове зграде где је салон аутомобила Мазда. Ту близу је и Савада3.Ово ће бити иза НИСове пумпе у Тошином бунару?
Молим и други пут @Дошљак.Гаго хвала на детаљном објашњењу Штета баш што је завучена, овај блок испаде баш скарабуџ са стране Тошиног бунара
Молим и други пут @Дошљак.
А да ће све бити набијено/скарабуџено, биће, Наставак скарабуџевине блока 65 ! А у плану је да се (бочно) испред ове "Пупинове палате" изгради стамбена зграда висине 37 метара (П+8+Пс), паралелна са Тошиним бунаром и она ће бити између Савада3 и улице Тадије Сондермајера, на месту где је сада бивше Југодрво и онај салон додатне ауто опреме (Туле). Погледај на цртежу, а што је највеће изненађење ту нема нигде оне кафане са националном кухињом!
Увећао сам део цртежа где је уцртана та зграда и означио је црвеним, а ту је и цртеж у 3д.
Pogledajte prilog 131102
Pogledajte prilog 131103
Као што сам јуче поставио, на сајту града https://www.beograd.rs/cir/gradski-...-6850-ko-novi-beograd-u-ulici-tosin-bunar-bb/ имаш "Урбанистички пројекат за изградњу ........". У том урбанистичком пројекту на странама 84, 85 и 86 имаш три цртежа у 3Д приказу из три угла. Има доста цртежа.Gde si našao ovaj 3D prikaz?
Ili si ga ti uradio možda?
Sad je dosta jasnija situacija.