Sta ce to zapravo biti, trzni centar, fabrika, nesto trece, ne kapiram ovako na prvu loptu?
@Алиса_Бг, градиће се тржни центар. Лепо пише комерцијални центар „Центар 53“ у блоку 53, блок који је на Бежанијској коси.
@директоре, овај комерцијални центар „Центар 53“ ће бити у Преконошкој улици, где се сада налазе Штил (Stihl
www.stihl.rs) – продаја и производња алата и моторних тестера, и Леснина-салон намештаја, односно биће прекопута ова два објекта. То је овде на ортофотоу који сам означио са црвеним правоугаоником, а то је део који се зове „Шевино поље“.
Цртеж који си поставио, где ће шта бити, ми је мало нејасан! Нејасан ми је због положаја како је нацртано, односно где сам заокружио и написао „?“, а ту је обележено „кванташка пијаца“!
Нејасно је и то што је на том цртежу овај Центар приказан и на делу блока 53 који се зове „Мацурин“ (поље)! Ако је то тако, онда ће он бити на сасвим другом делу овог блока, прекопута тј. између горе наведена она два објекта, Царинског терминала и ЈКП Паркинг сервис!
Такође и положај нових саобраћајница се не слаже на цртежу са оним саобраћајницама које ће се г/радити на овом делу Бежанијске косе (саобраћајнице С39, С40, 2а-2а, II-III, ....), а чије цртеже имам.
Ако имаш можда овај цртеж у бољој/већој резолуцији, пошаљи ми га на ПП или постави опет овде на подтеми. На сајту Завода за изградњу града Београда нема овај пројекат.
Ортофото-положај Центра
Центар 53_-_-
Шевино и Мацурин поље