Šta je novo?

Razni projekti

Ništa nisam čuo skoro o tom projektu.
Ne znam ni koja firma se vodi kao investitor.
Jedino da to iskopaš pa da gledaš preko ceop.apr.gov.rs da vidiš jesu zaboli sa građevinskom dozvolom.

Ovaj Elixir Voždovac što sam ja gledao je menjao nešto oko građevinske dozvole i usvojen im je zahtev 1.10
Očekivao sam odma sledeći dan da rade prijavu radova ali ništa još uvek.

Теодора Драјзера 23

Уместо овог
IMG_5202.jpeg

IMG_5178.jpeg
IMG_5177.jpeg

To gde su krenuli radovi je "Sky Sonata" Vidikovac
A bas tu negde ce i biti ukljucenje novorpojektovane ulice koja ide gore do naselja gde su Top Hill i Silva

Ne znam kako planiraju da prosire tu ulicu... znam da su pricali i o nekoj petlji sa buducim bulevarom Partijarha Pavla/Dimitrija - ali i to je posebna prica

Tu je plan 4 trake plus biciklisticka, nema druge nego da se roka sa obe strane da se proširi...
Za petlju nisam čuo...

To gde su krenuli radovi je "Sky Sonata" Vidikovac
A bas tu negde ce i biti ukljucenje novorpojektovane ulice koja ide gore do naselja gde su Top Hill i Silva

Ne znam kako planiraju da prosire tu ulicu... znam da su pricali i o nekoj petlji sa buducim bulevarom Partijarha Pavla/Dimitrija - ali i to je posebna prica
Mislim da je u pitanju plac gde će graditi Forza ( Top Hill) odmah iza Virage...

Ali ovo preko puta je Sonata :)
Mene interesuje šta investitor Silve kaže budućim stanarima vezano za izgradnju ulica Nova 2,Nova 4 koje povezuju celokupno naselje uz naravno i ostale pristupne saobraćajnice iz ulice Kneza Višeslava?

Pozdrav,

Zainteresovan sam za jednu zgradu na Neimaru, gde ovaj insvestitor gradi nize zgrade do 4 sprata. Video sam na sajtu da imaju dosta projekata iza sebe, ali nisam nasao nikoga licnog da pitam o kvalitetu izradnje, postovanju dogovora i slicno. Takodje cena je OK za Vracar, ali me brine sto su stanovi poprilicno izduzeni, i jedna strana ima terasu i pogled, a u spavacoj sobi se nalaze prozori ka SVETLARNIKU (do sada nisam upoznat bio sa tim pojmom, i zanima me vasa iskustva). Takodje, daje 10% popusta za avansne kupce i rezervaciju od 5000€, da li je standard generalno kod investitora? Takodje, rezervacije krece usakoro, a placa se pri pocetku izgreadnje sto je prolece sledece godine.

Pozdrav i Hvala na odgovorima
Uh, pogledah osnove stanova u ruzveltovoj, uznemirujuce su😁 nema nijednog pravog ugla

Ali ovo preko puta je Sonata :)
Mene interesuje šta investitor Silve kaže budućim stanarima vezano za izgradnju ulica Nova 2,Nova 4 koje povezuju celokupno naselje uz naravno i ostale pristupne saobraćajnice iz ulice Kneza Višeslava?
Proverio - poprilično su bili iskreni i otvoreni i rekli da što se njihovih obaveze i ingerencija, oni će završiti pristupni put do garaža i oko objekta gde je predviđeno
Međutim što se tiče novoprojektovanih ulica, da su one unešene u plan opštine Rakovica još pre neku godinu i da postoje garancije grada da će to biti realizovano, ali da sama realizacija zavisi od grada i da oni tu ne mogu dati nikakve garancije kada će se to izgraditi. Kao i za ostale objekte opšte namene planirane u tom naselju (valjda 3 dečije ustanove i proširenje okolnih školskih ustanova). Valjda se grad obavezao da završi saobraćajnice kada se završe (bar većina) tih objekata, ali znajući gard teško da će to biti pre 2027e god :)

Takođe predočeno je da će se pored objekta i sa leve i sa desne strane sigurno graditi zgrade, ali da one ne mogu biti bliže od 16m do ivice objekta (valjda mora 8m od ivice parcele po nekoj regulaciji/zakonu) i da zgrade ne mogu biti više od 6 spratova tu neposredno pored Silve

Ono šta sam primetio da imaju dosta bolji odnos i ne mažu oči nekim informacijama koje su više u domenu nagađanja ili domenu naučne fantastike, ali prodaja je prodaja

Da li možda neko ima sliku ili render projekta Sky Sonate?
Imaš na sajtu

Materijalizacija je dobra, očigledno se taj deo jasno iskristalisao kao neki deo za srednje platežnu klijentelu, ali meni se iskreno ne sviđa previše (a cene su trenutno na nivou kao i kod ovih većih projekata, mada su ovi veći projekti podigli cene u zadnjih nekoliko meseci), plus što je na poziciji koja je inferiornija (pored samog prometnog puta i ispod brda na kome je Top Hill)

Ту жалосну куполу под хитно смакнути.

Da li neko nešto zna o projektu Mirijevski vrtovi. Položaju u naselju, investitoru? Hvala

Vrh