Пробао сам по адреси али ми не изађе ништа за 361/363/365Ukucaš adresu i vidiš sortirano po datumima, (gledaj da je Surčin, pošto Vojvođansku imaš u masi gradova), ovo mora da ima prijavu radova, a verovatno ima i građevinsku dozvolu.ЦЕОП
ceop.apr.gov.rs
Mogao sam ja da pročitam, ovako ćeš sam da naučiš da vidiš, kad god ti treba.
Јел зна неко шта се гради у Сурчину у Војвођанској код амана који је код нисове пумпе?
Pogledajte prilog 187494
Tu je pre bila parking garaža. Ako se dobro sećam dobri "investitor" je pokušao da "otme" lokale u ostatku Stankom centra, ali izgleda da to nije uspeo da realizuje. U medjuvremenu je srušio garažu ali je sva izgradnja stopirana ubrzo nakon rušenja i to tako stoji. Rezultat toga je - parkinga nikad manje, a to ruglo stoji i pre svega je opasnost za okolinu jer je ogromna jama ogradjena običnom montažnom ogradom koju sruši svaki jači vetar. Za sada mislim da investitor nema računicu da išta gradu jer je jako mala površina placa, i da će samo držati tako prazan plac u nedogled.Поштовани,
Занима ме зашта је ова зграда Станкома служила некада, шта је она била? Зашто је срушена, шта ће сад да граде ту? Како је Станком настао, шта народ мисли о овом предузећу у стечају? Најбитније, да ли је зграду Института за стандардизацију Србије такође изградио Станком? Сем ове зграде, Станком центра и Станком моста, која још постројења је он изградио? Знам да се код хотела Орашац налазе неке гараже које су биле у њиховом власништву док нису биле распродате, ако се не варам.
Ови подаци су ми неопходни како би направио интерактивну карту за странце уз помоћ које ће детаљно моћи да науче разноразне занимљивости о нашем дивном граду, које се налазе ван Старог града и Врачара.
Срдачан поздрав
Pogledajte prilog 188616
Лисичији поток, званично колико ја барем знам, би требало да иде од Краљеве фонтане па ка Канаревом. Овај овде део је свакако дискутабилан али Мерин није. Што се саобраћаја тиче, проблем ће бити на Дедињу јер ће већина ових људи да иде, као и остали, кроз Булевар Кнеза Александра или пак овамо Михаила Аврамовића...Лисичији поток тачније речено..
Majka mi je radila u Zavodu za standardizaciju Srbije, bili su u zgradi gde je sada ministarstvo finansija u Kneza Miloša kad ih je Dinkić izbacio i prebacio u tu zgradu na Banovo brdo.Поштовани,
Занима ме зашта је ова зграда Станкома служила некада, шта је она била? Зашто је срушена, шта ће сад да граде ту? Како је Станком настао, шта народ мисли о овом предузећу у стечају? Најбитније, да ли је зграду Института за стандардизацију Србије такође изградио Станком? Сем ове зграде, Станком центра и Станком моста, која још постројења је он изградио? Знам да се код хотела Орашац налазе неке гараже које су биле у њиховом власништву док нису биле распродате, ако се не варам.
Ови подаци су ми неопходни како би направио интерактивну карту за странце уз помоћ које ће детаљно моћи да науче разноразне занимљивости о нашем дивном граду, које се налазе ван Старог града и Врачара.
Срдачан поздрав
Pogledajte prilog 188616