Kings Fountain Dedinje
kingsfountain.rs
Ona jaruga Lisičiji potok je po novom Dedinje. Da se spreme Kanarevo brdo i Miljakovac.Kings Fountain Dedinje
kingsfountain.rs
Kings Fountain Dedinje
kingsfountain.rs
I ja sam to čuo, ali nemaju izgleda još dozvolu. U ponudi su sada pustili samo neki novi kompleks na Dedinju.Koliko sam ja čuo, stizu zgrade tu u organizaciji Merin-a.
Jel ovo u ulici koja prolazi pored vojnog kompleksa?
Ima li neko informacije o ovom projektu:
Палата Византија - Луксузни станови у центру Београда
Палата Византија је нови стамбено-пословни комплекс у центру Београда, у непосредној близини хале Пионир. У нашој поунди налази се велики број луксузних станова различитих структура. Цена квадрата већ од 2.400 евраpalatavizantija.rs
Zvao ja prošle nedelje da proverim uslove i tačnu poziciju, kao što sam i pretpostavio nalazi se na placu pored Green Residence-a, tj izmedju GR i EKO pumpe u Dragoslava Srejovića. Cena kvadrata varira u zavisnosti od kvadrature i toga da li ste keš ili kreditni kupac, npr za stan od 60ak kvadrata za kreditne kupce cena kv. je 2800+PDV uz obavezu kupovine garažnog mesta (ako se dobro sećam mislim oko 18k da je cena sa PDV). Ovo je neki orjentir pa se nadam da će biti od koristi.
Zavisi šta je za tebe kreativno i pristojno. Ima nekoliko projekata koji se radi ili su nedavno završeni
pa ta rupa nije Dedinje, do duse uskoro ce i Labudovo brdo biti Dedinje tako da...Polako se pravi gužva tu, pored Green Residence-a se već pravi Zoned Pionir Palas, a sada i Palata Vizantija.
Bilo bi lepo da imamo pregleg gde su tačne lokacije i kako je osmišljeno povezivanje ulicama i komunikacija. Na Google Satelitu se još ne vidi ni Pionir Palas...
sta se desava na Dedinju? Mislim na pravo Dedinje? Kakvo je stanje? Neznanog Junaka? Ima li nesto kreativno, pristojno? Ako neko pokriva taj deo grada neka da neku sliku, informaciju.
Hvala
Оно што ми се допало су 2 пројекта који су ламелне куће (у низу) уместо зграда са становима.
https://mdjresidence.rs/
Присвојили су шуму око касарна Лисичији поток и Васа Чарапић као и од БИА-је... можда чак и од Ортопедске.Ovima Miloja Đaka srce Dedinja i ujedno najzeleniji deo Dedinja, Aerodrom i Trg republike u neposrednoj blizini... Samo još fali da napišu kako je pored njih i Ognjena zemlja.