Šta je novo?

Razni projekti

Napravila se zbrka.
Imamo Banovo Brdo Residences i Victory Gardens,sve tu blizu.
Ko pre sazna cene ,neka ih objavi.

Zna li se nesto o "Banovo Brdo Residences"? Deluje jako lepo i cini mi se na dobrom mestu.

Poslao sam upit,i dobio odgovor,da će mi se javiti sa cenama i ponudom,poćetkom maja,kada kreću sa prodajom.

Poslao sam upit,i dobio odgovor,da će mi se javiti sa cenama i ponudom,poćetkom maja,kada kreću sa prodajom.
Jel ti nije tesko da podelis sa nama ioi ako to nije po pravilima da mi pustis u privatne poruke.
Kako se tebi cini lokacija, investitor i cela ta prica? Meni deluje da ce cena biti 3.000€ kvadrat.

Po mojim istraživanjima do sada,novoradnja ,ne da ima neki pad,nego beleži konstantan,ali blag rast.
Trenutna minimalna cena novogradnje , se ustalila na nekih 2.500evra.
Cena za Banovo Brdo Residences,treba da bude ista ili jako slična sa cenom Victoria Gardens:

Cene okvirne od 2650-2950evra sa PDV-om.
Najmanja kvadratru je oko 48kvm,cena je 2650e+PDV.

Imaš ta dva velika kompleksa na Banovom Brdu ,i još tri velika kompleksa na Voždovcu,koji svi kreću maltene u isto vreme sa gradnjom.Cene koje se čekaju su :Banovo Brdo Residences,Transport Lekovita Banja,Imperijal.
Evolution kao treći kompleks na Voždovcu, krenuo je sa 2.200+pdv evra, u decembru prošle,da biu martu bilo 2.300 evra+pdv,pa su potom podigli cene na 2.500+pdv,uz najavu još jednog povećanja cena,sa dobijanjem građevinske dozvole i početkom radova.

Da li će tržište, moći da apsorbuje toliku količinu novih kvadrata,ostaje da se vidi.

Poslednja izmena:
Taj Banovo brdo residences je pola na Banovom brdu a pola u Zarkovu, ali vazno da se prodaje kao Banovo brdo. Ne znam samo kako ce resiti to sto je lokacija na kojoj prave na zatrpanom potoku Repiste, da ne probiju cevi kroz koje protice potok.

Sto se tice lokacije meni se dopada. Nije u samom centru BB(Pozeska) sto je za mene plus. Video sam neki stan u Petra Lekovica i dok sam reagovao prodao se, a ovo je relativno blizu tako mi odgovara.
E sad za ovo drugo oko potoka nisam upucen, ali ako je to nesto sto ne valja onde ne treba srljati.
Gradnja preko puta Nis pumpe na nekadasnjem mestu onog trznog centra je oko 2500-2700e pa bi trebalo i ovde da bude priblizno. Koliko vidim morace da se uzme garaza/parking mesto jer nece biti moguce parkinranje napolju oko kompleksa. Bar tako pise brosuri.

Vau koje ludilo, 3300+pdv, za naselje koje se zove Banovo brdo a nije na Banovom Brdu. Pa Beograd na vodi sad deluje bagatela kad pogledam te cene. U poslednje vreme sve neki projekti bez gradjevinskih dozvola, investitori bez pređašnjih projekata, nepoznate materijalizacije, samo lepi flajeri i renderi, a cene počinju od 3000+ eura bez PDV-a. Primeri su Soul64, ono ruglo na mestu FMP-a, pa sad i ovaj projekat. Zanimljivo da meni nisu hteli da kažu cenu za Banovo Brdo residence, već samo da sam dodat na listu zainteresovanih i da će prodaja početi u Maju. Takodje mi je zanimljivo što se hvale da je investitor određena gospođa Tatjana Milićević, o kojoj nema nijedne informacije na internetu. Baš me zanima kako je stekla imovinu da postane investitor? Da nije možda kroz projekat Sunčana dolina opran novac, pa se sad investira?

Poslednja izmena:
Teško će to da ide sa tom cenom…biće akcija i rasprodaja na jesen….

Poslednja izmena:
A u brošuri nigde o kvalitetu gradnje i tehničkoj opremljenosti, samo fancy sličice…očekivao sam malo vise ….

Meni je promakao javni uvid za ovaj projekat, ima li neko detalje?
Zna li se sto su Izraelci odustali, predpostavljam jer nisu uspeli da dobiju i parcelu konjičke brigade ili ih uplašio potok koga je neko spominjao….
Sad sam pogledao, u pravu je vinogradjanin, firma u vlasništvu Tatjane(sveže osnovana) ima 30% udela na projektu…
Stara srpska prica, novoosnovani doo bez kapitala ce biti nosilac projekta…
Ne znam ko su ovi Brankovici…

Poslednja izmena:
Kao i @vladanet takodje sam poslao upit za cenu i vise informacija i rekose kontaktirace me pocetkom maja kad bude pocela prodaja. Odakle @zvrk informacija da je 3300e+pdv ne znamo. Mozra ima nekog tamo. 😁

Nemam nikoga, okrenuo telefon i dobio informaciju. Isto su mi rekli da ce vise moci da kazu u narednom periodu, ali kada sam pitao za okvirne cene, kazu od 3300+pdv.

Evo da pojasnim pricu za potok. Do osamdesetih je od mesta gde su bazeni pa ispod mosta koji spaja Banovo brdo i Zarkovo pa trasom ulice Endija Vorhola koja i sada isgleda kao klisura tekao potok Repiste do Save. Onda je potok zacevljen, zatrpan a na njegovom mestu su izgradjeni samo ulica pored FMP Endija Vorhola, stankom pumpa, sadanja petrol i tereni ispod OS Milos Crnjanski. Fudbalski teren OS Milos Crnjanski se konstantno tokom 90 tih slegao upravo na mestu gde je tekao potok i na sred terena je imalo udubljenje bas gde je tekao potok. Takodje na samoj OS Milos Crnjanski je imalo sleganja i na trotoarima oko skole. Upravo je to razlog sto taj prostor sve ove godine nike bio izgradjen. Ne kazem da je nemoguce i verovatno ce zgrade pozicionirati levo i desno od zacevljenog potoka, ali svakako treba biti oprezan i ocekivati ostecenja na infrastrukturi koja ce ici preko samog potoka.

Meni je promakao javni uvid za ovaj projekat, ima li neko detalje?
Zna li se sto su Izraelci odustali, predpostavljam jer nisu uspeli da dobiju i parcelu konjičke brigade ili ih uplašio potok koga je neko spominjao….
Sad sam pogledao, u pravu je vinogradjanin, firma u vlasništvu Tatjane(sveže osnovana) ima 30% udela na projektu…
Stara srpska prica, novoosnovani doo bez kapitala ce biti nosilac projekta…
Ne znam ko su ovi Brankovici…
Nije ga ni bilo, u današnje vreme je skroz normalno da se prodaju stanovi u projektima koji nisu prošli javni uvid niti dobili građevinsku dozvolu. Mada u ovoj zemlji to je puka formalnost za neke ljude...

Gde si našao gospodju da je investitor? Pričamo li o istom projektu BB Residance?
Piše na njihovom sajtu "investitora Advokatska kancelarija Tatjane Milićević, sa iskustvom od preko 18 godina, specijalizovanom za oblast imovinsko-pravnih odnosa, razvoja projekata, urbanističko planiranje i investiciono ulaganje u izgradnju nepokretnosti.".

Nijedan advokat u istoriji istorije nije kao nagradu za usluge dobio pola projekta, niti ona ima novac da investira, verovatno je iza nje skriveni vlasnik.

Inače, laufer mi javlja da je cena od 3500eur do 4000eur sa PDV-om.

Pošto najverovatnije neće biti javnog uvida,u linku postavljam lokacijske uslove za kompleks Evolution na Voždovcu.

Prilozi

• Локацијски услови _ Верзија за објављивање_20230416133209.pdf
    174,8 KB · Pregleda: 256
Тачно, ако иду локацијски услови, не иде јавни увид, јер не иде преко урбанистичког пројекта

Vrh