Ako ne znaš naziv ulice, onda preskoči. Ulica je Luke Vukalovića.Ulica luke vukajlovica
Pogledajte prilog 156176
Ako ne znaš naziv ulice, onda preskoči. Ulica je Luke Vukalovića.Ulica luke vukajlovica
Pogledajte prilog 156176
Ovaj deo Zemuna (zapravo veći deo gornjeg grada) nema fekalnu kanalizaciju, tako da jedino i mogu da dobiju dozvolu tako što će predvideti septičku jamu.септичка јама хахаххаха
Зазидати цео крај за казну
Da li je to ustvari ovo https://cityexpert.rs/a/novogradnja/beograd/vozdovac/evolutionTo ti je ovo uokvireno žutom.
Mislim da tu ništa još nije počelo da se radi.
Pogledajte prilog 156026
Ko je investitor? Kad počinju sa gradnjom?Da, pre tri dana su promenili ime projekta.
A da li u tom slucaju odmah prave i novu Kumodrašku ulicu?Braća Karić.Sve pare spremne na gomili,kako se to žargonski kaže.U Kragujevcu su završili ili završavaju Tesla City.
Trebali su vec da dobiju dozvolu,posto jos nema javnog uvida, a pogledom na sajt ,gde je kraj radova maj 2025,i moja ranija dojava, da im treba maksimalno 2 godine za radove,cenim da je maj 2023 krajni rok da dobiju dozvolu.Koliko sam upoznat, spremni su da za 5 minuta, od dobijanja dozvole krenu sa radovima.
Ma tu nisu ostavili ni pedalj prostora za trotoar, budući stanari će moći sa terase da uskoče u tramvaj.Pozeska izgleda da nece spustiti trotar ili bar uraditi kose rampe st***
Pogledajte prilog 156722
Nešto ne verujem da je investitor ovaj Kadena Properties, oni su verovatno prodaja
Sudeći prema ranijim slučajevima po gradu, jako mali broj ljudi će da obiđe lokaciju.Odličan sajt su napravili. Pravi marketing.
Da li je to dovoljno da se kupci zaleću i kupuju tu stanove ili prethodno dodju da vide stvarno okruženje pre kupovine? Biće interesantno to pratiti.
Ne znam taj potez kako sada izgleda ali iz komentara shvatam da je jeziv. Vidim na sajtu da su krajnje optimistična vremenska udeljenja stavljali od važnih okolnih mesta od lokacije.