Mislite konkretno na Oazu, ili Kapetana Miloša Žunjića? Nisam znala za to, obzirom da slabo poznajem Mirijevo. Sada sam se okrenula gledanju stanova u Mirijevu, obzirom da jedino tamo jos uvek ima "normalnijih" cena, mada i tu cene vrtoglavo rastu.Ne znam koliko si upoznat,da je u Mirijevu svojevremeno izbio prvi Mirijevski ustanak,povodom izgradnje trafo stanice na 200-300 metara od skole i prvih zgrada.
Posto i dan danas ,nema procene uticaja na živote ljudi od nejonizujeceg zracenja, radi gradnje,tada su ustanici tražili od instituta Vinča,da uradi procenu,procena je bila da je trafo stanica opasna po zdravlje i ona je posle toga pomerena.
Ceo taj ustanak je trajao godinama, i grad opet nastavlja da tera po svome, i da gazi zvaničan dokument Vinče o stetnosti po životnu sredinu.
Posto i dalje nema zakonskog osnova,grad je ponovo dozvolio,da ovoga puta ne trafo stanica,nego novogradnja može da pridje trafo stanici,maltene do same ograde.
Taj objekat je udaljen 200-300 metara od trafo stanice velike snage,i život u tom objektu je opasan po zdravlje u duzem periodu.
Takodje ,na svu tu opasnot,preko jednog dela objekta,prolazi i dalekovod,koji je takodje stetan o zdravlje.
Neko bi zaglavio tesku robiju na zapadu za takvu novogradnju.
Beži od te lokacije,koliko te noge nose,pogledaj samo kolika je epidemija kancera i tumora po Srbiji,samo ti još fali ovakav rizik.
Videla sam sada na sta tacno mislite, obzirom da je meni po njihovoj adresi pokazivalo drugu lokaciju u istoj ulici, nisam isla licno da pogledam. HvalaTo je prvi objekat do trafo stanice,idite na Google maps.Preko puta te zgrade je starački dom,u kapetana Miloša Žunjića.
Sta je ova napustena zgrada pored, i zasto je napustena?Gradiliste u Stojana Protica i napustena zgrada pored gradilista.
Pogledajte prilog 153646Pogledajte prilog 153649Pogledajte prilog 153647Pogledajte prilog 153648
StamparijaSta je ova napustena zgrada pored, i zasto je napustena?
Што се тиче трафоа, 200-300 метара није опасна близина. С том локацијом је већи проблем СМТ који ће да иде између трафоа и зграда, вероватно ће да јечи и буде бучноObjekat je ok,ali su trafo stanica i dalekovod dva velika problema.
Kao neko kome je superiška lupanje dva muškarca po guzici, nemaš mnogo tolerancije za lupanje po glavi.Hala za lupanje u glavu je baš nešto što je potrebno ovoj državi.
Ne deluje mi kao da će ovo biti gotovo do kraja februara.. A fasada izgleda očajno, neočekivano za GP Napred. I nije ovako izgledala pre nekoliko meseci kada su je radili.Sto se tice stambenog kompleksa OAZA MIRIJEVO,prva faza objekta je pri kraju,zavrsetak radova kasni dva meseca,a samim tim i useljenje.
Druga faza za sad dobro napreduje.Lokacijski je ok.U samom dvoristu kompleksa ce biti Maxi.
Kompleks poseduje i garazu kao i spoljna parking mesta.Izvodjac radova je pouzdan.Kvalitet gradnje korektan.
Mada je ceo kopleks prilicno staromodnog izleda i ocajno lose uradjene fasade,bar u delu faze 1.
Uh, bas izgleda neravno, skroz neočekivano. Jeste kupci stanova?Ne deluje mi kao da će ovo biti gotovo do kraja februara.. A fasada izgleda očajno, neočekivano za GP Napred.
Komsija je kupio negde u martu,sto se tice same procedure kupovine,dogovora,ugovora bio je zadovoljan.Uh, bas izgleda neravno, skroz neočekivano. Jeste kupci stanova?