Moguće je da je Delta Iron Autokomanda, odnosno da su izmenili projekat (a verovatno i prenamenu objekta, jer ovo ne izgleda kao tc) kako bi u ovom unutrašnjem dvorištu izložili ostatke nekadašnjeg logora.Nije Autokomanda, Delta Centar je Intercontinental i poslovni kompleks u Bloku 20. Izgleda da opet menjaju projekat, ali da ostaju pri nameri da grade kule.
Znaš li možda, Zorane, šta bi mogao da bude Delta Iron? U poslovnim objektima je na sakju, takođe je zamućen render.
Mislim da nije na tom ćošku već iznad podvožnjaka u Dimitrija Tucovića.Угао Цвијићеве и Владетине:
Pogledajte prilog 151218
Možda neko može da slika iz kola u pokretu pošto tuda retko ko prolazi peške.Jel ima nekog u blizini Square Residence-a (kod postanskog centra u Zemunu) da opali neku fotku/izvidi kako napreduju radovi?
Добијамо још једну кулу на НБ. Оде биши Јубмес. Логичан пројекат.
Nova kula kod Novog Merkatora - Na mestu Alta banke u planu gradnja visokog objekta
https://www.ekapija.com/real-estate...merkatora-na-mestu-alta-banke-u-planu-gradnja
Jel ima nekog u blizini Square Residence-a (kod postanskog centra u Zemunu) da opali neku fotku/izvidi kako napreduju radovi?
Baš me zanima glava koja je smislila ovo meni bi ovo privuklo pogled i pažnju ali u negativnom kontekstu
Јесам ли ја једини слепац који не види на шта се мисли? Не видим никакво предложено решење на самој страници вести само постојеће стање"Zap" u novogodišnjoj čestitki favorizuje ovo idejno rešenje. Bum videli šta će odlučiti investitor.
Nije stvar samo do ukusa. Problem nastaje kada se jave felerični ljudi koji pokušavaju da kažu da nešto što je produkt lenjosti, aljkavosti i nemaštovitosti vredi isto koliko i nešto u šta je uloženo puno truda, misli, estetike, vremena i razmatranja. Drugi problem je to večito licemerje i dvoličnost jednog dela ljudi ovde na forumu, koji na temama o divljoj gradnji i bezukusima komentarišu ovakve dizajne i tvorevine kao nešto najgroznije, a onda dođu na ovako neke ''stručne'' teme pa ovde padaju na pozadinu kada vide nešto što izgleda kao divlja nadogradnja u ciganskom naselju, samo uvećanu 3 do 5 puta. E u tome je problem i to je cela suština.Dobro ukusi se razlikuju, meni su francuski buldozi jedni od najruznijih pasa na svetu a opet mnogi ih obozavaju. Tako je i sa arhitekturom i ovom zgradom
Hvala Puno @DefkeReceno ucinjeno
I mene je iznenadilo koliko je usko. Cini mi se da je maks polovina planiranog, mada je tesko proceniti samo na osnovu ono malo rendera sto imaju na sajtu.Hvala Puno @Defke
Uh što je nešto uskoooo. Koja li je ovo faza, previše je usko (vidi se po automobilima).
Tako je i bilo kada sam prolazio pre 3 nedelje tu, mislio sam da su nešto uspeli da "prošire"