Moguće je da je Delta Iron Autokomanda, odnosno da su izmenili projekat (a verovatno i prenamenu objekta, jer ovo ne izgleda kao tc) kako bi u ovom unutrašnjem dvorištu izložili ostatke nekadašnjeg logora.Nije Autokomanda, Delta Centar je Intercontinental i poslovni kompleks u Bloku 20. Izgleda da opet menjaju projekat, ali da ostaju pri nameri da grade kule.
Znaš li možda, Zorane, šta bi mogao da bude Delta Iron? U poslovnim objektima je na sakju, takođe je zamućen render.
Mislim da nije na tom ćošku već iznad podvožnjaka u Dimitrija Tucovića.Угао Цвијићеве и Владетине:
Pogledajte prilog 151218
Možda neko može da slika iz kola u pokretu pošto tuda retko ko prolazi peške.Jel ima nekog u blizini Square Residence-a (kod postanskog centra u Zemunu) da opali neku fotku/izvidi kako napreduju radovi?
Добијамо још једну кулу на НБ. Оде биши Јубмес. Логичан пројекат.
Nova kula kod Novog Merkatora - Na mestu Alta banke u planu gradnja visokog objekta
https://www.ekapija.com/real-estate...merkatora-na-mestu-alta-banke-u-planu-gradnja
Jel ima nekog u blizini Square Residence-a (kod postanskog centra u Zemunu) da opali neku fotku/izvidi kako napreduju radovi?
Baš me zanima glava koja je smislila ovomeni bi ovo privuklo pogled i pažnju ali u negativnom kontekstu
Јесам ли ја једини слепац који не види на шта се мисли? Не видим никакво предложено решење на самој страници вести само постојеће стање"Zap" u novogodišnjoj čestitki favorizuje ovo idejno rešenje. Bum videli šta će odlučiti investitor.
![]()
Nije stvar samo do ukusa. Problem nastaje kada se jave felerični ljudi koji pokušavaju da kažu da nešto što je produkt lenjosti, aljkavosti i nemaštovitosti vredi isto koliko i nešto u šta je uloženo puno truda, misli, estetike, vremena i razmatranja. Drugi problem je to večito licemerje i dvoličnost jednog dela ljudi ovde na forumu, koji na temama o divljoj gradnji i bezukusima komentarišu ovakve dizajne i tvorevine kao nešto najgroznije, a onda dođu na ovako neke ''stručne'' teme pa ovde padaju na pozadinu kada vide nešto što izgleda kao divlja nadogradnja u ciganskom naselju, samo uvećanu 3 do 5 puta. E u tome je problem i to je cela suština.Dobro ukusi se razlikuju, meni su francuski buldozi jedni od najruznijih pasa na svetu a opet mnogi ih obozavaju. Tako je i sa arhitekturom i ovom zgradom![]()
Hvala Puno @DefkeReceno ucinjeno![]()
I mene je iznenadilo koliko je usko. Cini mi se da je maks polovina planiranog, mada je tesko proceniti samo na osnovu ono malo rendera sto imaju na sajtu.Hvala Puno @Defke
Uh što je nešto uskoooo. Koja li je ovo faza, previše je usko (vidi se po automobilima).
Tako je i bilo kada sam prolazio pre 3 nedelje tu, mislio sam da su nešto uspeli da "prošire"