Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.088
Угао са Бранка Пешића, не знам колико је квадрат.Gde je ovo u Cara Dusana? Jel i ovde gruvaju kvadrat 3 000eu?
Угао са Бранка Пешића, не знам колико је квадрат.Gde je ovo u Cara Dusana? Jel i ovde gruvaju kvadrat 3 000eu?
Ko ima kesa samo nek ga spremi,pola ovih sto prave nove zgrade nece ih prodati,dosta je bilo izivljavanja,trenutno sam u Torontu,krvi ima do kolena,20% nize cene kuca u 2 meseca,a prosecna kuca 2 miliona,neki su izgubili pola miliona u kuci pre noci.Угао са Бранка Пешића, не знам колико је квадрат.
Gde cetvrti,mozda na Balkanu? Jel znas koliko kosta kvadrat u Frankfurtu,Vankuveru,Sidnej,Hong Kongu,Nju Jorku u Torontu je prosecan kvadrat 10 000 eu u centru grada ide i po 20 000eu.Mi smo četvrti po visini cena (trenutno), pre neki dan čuh na N1, dok sam vrteo kanale. Takođe su rekli da više ne postoji razliku u ceni između centra, šireg centra i periferije.
Kako cetvrti,kad sam nabrojao bar 6 gradova sa cenom preko 10 000 eu,a gde je London,Barselona,Minhen,Moskva,Melburn,Sangaj,Los AndjelesČetvrti u svetu jesmo, dal' naspram plate, ne znam, nisam se uključio na sam početak.
Pa Zagreb,Atina u Budimpesta imaju jace cene od nas,gde se vi informiseteKako cetvrti,kad sam nabrojao bar 6 gradova sa cenom preko 10 000 eu,a gde je London,Barselona,Minhen,Moskva,Melburn,Sangaj,Los Andjeles
Opet..ovo je rekla dotična Kaća Lazarević.Četvrti u svetu jesmo, dal' naspram plate, ne znam, nisam se uključio na sam početak.
Uzas ta zena ne zna gde se nalazi,cuo sam to,senilna baba oce da proda stanove,lozi narod redovno,katastrofa ko je sve agent za nekretnine,retko glupi ljudi,na njih sto mozda jedan pametan.Opet..ovo je rekla dotična Kaća Lazarević.
Au kakva besmislena kršina!može da se ruši Staklenac na trgu pošto dobijamo nov u Ruzveltovoj
Pogledajte prilog 139069
Pa ovo kao da je neko izvadio projekat iz vremena Minimaksa i resio da ga konanco ostvarimože da se ruši Staklenac na trgu pošto dobijamo nov u Ruzveltovoj
Pogledajte prilog 139069
Како изгледа ова зграда АМСС кад се гледа од Вука пошто је виша од свих? Како су средили калкански зид?
Значи још један ружан доминантни калкан. Надам се изградњи више складне зграде на ћошку преко пута Жагубице да заклони ову прекрасну визуру.zgrada koja se dovršava celom dužinom je ta zgrada
Pogledajte prilog 139373
Плус Албанија и ЦГ, тзв Западни Балкан, Опен Балкан, "регион"... ко како воли."Овај део Европе": Србија, Босна и Македонија