Na protiv,ti si pogrešno protumačio moj post ,gde sam ja napisao da se radujem da ZG ne uđe u EU? Izvini,nekorektan si,ja sam rekao da nisam siguran da će to biti tako brzo, naravno to mislim i za nas,jer to zaivisi od Eu jer je razjedinjena,a ovo za Imidž Srbije,pa nas u svetu svuda uvažavaju,pa pogledaj da većina Islamskih zemalja rado održava kontakte povodom svih pitanja sa Beogradom,svet nije samo Amerika a ruku na srce pa ko je tamo čuo za Hrvatsku i Srbiju osim iseljenika?, a Evropa je nešto drugo ovde se vekovima zna ko je ko,pa me čudi na kakav "ugled misliš,po mome mišljenju u Evropi jedino ga imaju Skandinavci jer moramo da ugledamo na njih i način na koji su rešavali razmirice i uspeli da očuvaju mir i dosegnu prosperitet to Hrvatska i Srbija sigurno nisu uspeli,,pa koliko Evropljana trenutno boravi u BG od Skandinavije,Španije,Nemačke svi rado dolaze na festivale ili svraćaju na proputovanju pa se zadrže dan više,i svi ističu ,otvorenost,gostoljubivost Srba i rado se druže sa nama,a nijma je danas prepoznatljivo Novak Đoković,jelena i sl.sve pozitivno ,ko se još seća ratova ova nova generacija ih ne pominje,a za politički ugled izvini na jeziku ,pa ko j*** Zagreb i Beograd,pa oni se ne trpe međusobno a ne nas da uvažavaju ili da imamo neki "ugled" toga nema samo postoje interesi,a ovo za Merkelovu rekoh u šali po tradicionalnoj političkoj bliskosti sa Zagrebom u smislu pa samo oni vole što su glavni na Jadranu i što ih dvore za male pare..a turisti u BG dolaze i čarterom nikad grad nije bio puniji Franscuza,Španaca upravo zbog low.c.kompanija a ima i onih u proputovanju i to svi se zadrže barem jedan dan,A u Skoplju,pa rekao sam ti ono što je Skoplje trebalo da bude sada je Sofija, a i Tirana ima veću perspektivu sigurno.Ne znam lepo si sebe opisao kao dobronameran,ali ovo da Hrvatska ima veći ugled u svetu ,sorry wrong,i jednoi drugi imamo ugleda tamo gde nešto značimo,a bilo bi lepo da ga stičemo pre svega kod komšija,ali to nažalost istorijski retko da je zavislio od nas,pa ako neko ima drugačiji pogled od tebe ne znači da te je unakazio, gde ti ode tolerancija? A ovo da Hrvatska ima veći ugled od Srbije u svetu,na to ću uvek da reagujem jer ne znam po kom to merilu ceniš,politika,kultura,preopoznatljivost,istorija? Htedoh da kažem toliko je uopšteno da je neozbiljno,