Šta je novo?

Razni projekti

Враћао се данас мало около да одем до Меракија (добар гирос, препоручујем) на ручак па затекао како изливају нешто, ништа не знам

Bolje nek padne bomba na taj i slične objekte pa da se nešto ljudski napravi...
Heroja Milana Tepića
WP_20180409_13_58_54_Pro.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531734#p531734:2h0v031u je napisao(la):
SRBO » 12 Apr 2018 09:35 pm[/url]":2h0v031u]Враћао се данас мало около да одем до Меракија (добар гирос, препоручујем) на ручак па затекао како изливају нешто, ништа не знам
Gde se tacno nalazi taj giros

@ John
Sto nisi uslikao tablu sa renderom, dobro mi ovako izgleda.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531601#p531601:b9ek7hdf je napisao(la):
unedfined » Čet Apr 12, 2018 1:57 pm[/url]":b9ek7hdf]Nogoljub ponovo u akciji! Zgrada je bila kič dve hiljade treće, četvrte kada se gradila. Sada je toliko van konteksta... fuš relikt 90tih.

Bila je neka priča da je on to "prepustio" nekome. Nemam pojma da li je tačno....

danas sam setao kod karica na bul nema nista :( il ja nisam dobro video :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531988#p531988:1nadv0tb je napisao(la):
SRBO » 13 Apr 2018 11:13 pm[/url]":1nadv0tb]

Раскрсница с Мите Ружића
:kk: , nasao sam u medjuvremenu na guglu, kad budem u blizini bas cu da svratim.

ima jos par u Srbiji. Kod Hr granice na AP i jos negde...verovatno nesto fransizno

Sent from my iPhone using Tapatalk

А од кога ће набављати гориво?

Na praznoj parceli preko puta Japanske ambasade, a iza YUBC video sam tablu za neki kompleks Soho City, ali nisam uspeo da vidim detalje, a na internetu nisam nista nasao. Da li zna neko nesto vise o ovome?

danas prekoputa precizne mehanike auto nalik na googl view astre snimao nesto zna li neko sta i zasto ?

na pocetky da se izvinem za post posle posta
al da vas pitam sta se desava sa karickom na bulevaru dal su poceli da je zavrsavaju il su nesto samo opravljali pre neki dan

Тај ауто је од некаквог С пројекта не знам тачно али имају и камионет.

Око карићке се нешто мало радуцкало, можда ће да крене довршавање ускоро - те задње фазе зидања се углавном и најмање виде

Veliki vodja danas najavio projekat izgradnje 54 fontane u Beogradu-ni manje, ni više..Neke od lokacija su Bogoslovija, T. zvezda, kružni tok na Novom Beogradu, Lazarevac, Grocka itd..Prepisivanje od Bandića i Zagreba očigledno.

е да је среће да Београд крене да преписује од Загреба не би нам сви плочници и сав урбани мобилијар били сиви, а "цвеће" представљале запуштене тује

Ma ajde bre šta je ovo u pičku materinu. Nisu mogli da isprojektuju nešto kreativnije za takvu lokaciju?? A ni ne radi se o parama već o debilizmu.
A vidim ne piše spratnost na tabli, ne bih se čudio da sekretarijat izdaje dozvole bez ograničenja, možda i dobijemo neku kulu.

Ako je ovaj ćošak u Dubrovačkoj sve ove godine kekao ovu rugobu onda bolje da se nikada ništa ne izgradi i da ostane stecište za "pacove i narkomane"

Tu nikad nije bilo narkomana vec je ziveo jedan beskucnik koji je skupljao kartone.
On je ziveo u podrumu zgrade koja je zapoceta pre 22 godine i nikad nije izgradjena.
Inace slazem se da je zgrada skroz prosecna da ne kazem bez veze za tu lokaciju.

Vrh