Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Не могу да нађем ниједан тржни центар из периода 90-тих година који је у добром стању. Погледајте само Пирамиду. Мени су чак тржни центри на Видиковцу и Бањици у бољем стању иако су грађени деценију раније. Иначе је баш добра тема за размишљање. Као прво власници локала морају бити удружени и морају деловати заједно да би одржавали тржни центар а то иде више у законском смислу те треба направити неку наредбу која ће обавезати да сваки ТЦ има своју службу одржавања или да за веће реконструкције може да брзо и ефикасно ангажује фирму за своје потребе. То су корените промене.
I ja je trazim, da ne budem posle kriv, ako je otvorim Danas sam prolazio trolejbusom. Rusili su ulaz iz K. Milosa. Oblak prasine se vidi od Londona. Stignem mozda sutra nesto da uslikam i snimim.
steta za ovu kucicu u sredini nekako mi je imala car izmedju ove dve stambene zgrade, mogli su nekako da je uklope u projekat al dobro , dobicemo neko staklo verovatno kako obicno biva ... bar samo fasada da je bila sacuvana.
Tuga ako dobijemo jos jednu staklaru a dobicemo na zalost sto posto.
Stvarno steta za tu malu fasadicu al mozda je tako i naj bolje,skloniti svaki dokaz.
Inace, odusevljava me cinjenica da na mestu gde je planirano da radi "elita" i dva bloka koja predstavlja nesto moderno i novo, imaj ovakve ivicnjake i ovakvu ulicu na 3 metra od svojih objekata, da ne kazem izmedju sopstvena dva objekta.
O parkingu koji se stvara svakodnevno izmedju bloka 41 i 41a da ne pricam.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.