Šta je novo?

Razne gradske vesti, Topic II

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=472324#p472324:3giq3t7e je napisao(la):
astrodule » 20 Aug 2017, 00:10[/url]":3giq3t7e]Ja sam dobio odgovor od Beokoma da je kriv onaj čija je površina na kojoj je plakat.

Jeftina orvelijanska dosetka za niže razrede.
 
Taj monstrum sa otkupom laptopova urniše ceo grad. Čudo da barem Alma Quattro nije prijavila morona policiji.
 
Од сутра сви просторни подаци на новом порталу Геосрбија
Све што можете да замислите, а има просторну компоненту, биће на геопорталу”, нагласио је Вучетић.
.... који ће сутра почети са пробним радом на www.geosrbija.rs ....
Објаснио је да грађани, на пример, на порталу могу да нађу и погледају своје парцеле и виде какво је тренутно стање на њиховим непокретностима, користећи сателитске и ортофото снимке.
Вучетић додаје да може, на пример, да се види да ли је на неком земљишту посечена шума, какав је статус неког објекта у катастру и још много тога....
Izvor http://www.politika.rs/scc/clanak/38984 ... LA.twitter

:kk: :sesir:
 
Ne znam da li je ovo za crnu stranu medalje ili neku drugu temu

22195538_1422642591167099_6331269771934118770_n.jpg


22195565_1422642034500488_1498450772153952346_n.jpg




:grand: Poslednja rečenica :kum:
 
Bagerista Džo i njegova torta ispred Skupštine će biti od 17 do 20 sati, a svima koji dođu slavljenik obećava dobru zabavu.

Nadam se da je za ovoliko godina video i shvatio kakvu štetu napravio .... pa ce pred svima sam sebi tortu na glavu da nabije ...
 
Pa jel bio neko
kakvi su utisci, sta je naj interesantnije , novotarije ... ?

ama ni jedno slovo ovde na BBu,
izem ti take ćutologe a današnje studente arhiktekture :oops:
 
Ako ste nervozni što je ceo grad raskopan, da znate da strancima to ne smeta.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FWk-_EgpgMI[/youtube]
 
...Gradski doček Nove 2018. godine obeležiće hitovi Željka Samardžića, Ace Lukasa, kao i grupa "Riblja čorba", "Zana", "Van Gog", "Ortodoks Kelts" i "Ničim izazvan", a ceo program će grad Beograd koštati oko 145.000 evra bez PDV-a....

Izvor http://www.blic.rs/vesti/beograd/aca-lu ... 18/010yl0g
na slici nije Aca Lukas al jeste neka pevaljka a bem li ga kolko evri :lool:
 
Треба народу дати шта тражи,доста глуматања са неком културом.Просечном човеку на овом свету и није потребно више од хлеба и игара.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=494790#p494790:2e1sh48o je napisao(la):
Авалон » 22 Nov 2017 09:51[/url]":2e1sh48o]Треба народу дати шта тражи....
Odma dodje ..... evo i reka piva za djabe ..... :lol: :vops:

.... Stotine i stotine gajbi piva poispadale su danas oko 17 sati iz jednog šlepera kod Kule Nebojša, a prizor je ostavio sve ljubitelje ovog pića širom razjapljenih usta u neverici..... Dok traje uviđaj san je pokoji ostvaren, na javi uz "reku piva", a pre raščišćavanja traži se slamčica više i čitava flaša. Ne smeta ni pena. Desetine gajbi je razbijeno i bar stotinu flaša....
Izvor http://www.blic.rs/vesti/beograd/kuku-k ... om/1b21t5n
 
Koliko je to opasno kad popusti jedna strana kamiona niste ni svesni sta se desava ako naidje u tom trenutku vozilo u suprotnom smeru...
 
Управо тако @Спатио, уништи ти возило.
Видео сам нешто слично 2002. година у Немачкој. У питању није било пиво, него поиспадале флаше вискија. Десна страна, предњи поклопац, кров и задњи поклопац од бмв-а тројке (коцкица) све улубљено, ветробранско стакло и сва бочна стакла поразбијана, а и поразбијане флаше вискија у колима,а било је и целих. Тип је претицао доставни камион и баш кад је био у равни са камионом пукла је ограда товарног простора. Био ја сам у колима, иначе би сувозач прошао са тежим повредама од посекотина.
 
Sutra se održava 1. Beogradski polumaraton. Počinje u 11h, i biće blokirano pola grada, naročito centar i Novi Beograd. Imajte to na umu ako planirate odlazak u ove delove grada sutra prepodne. Evo i trase polumaratona (plavo pa žuto), kao i trke na 10 km (samo plavo):


Link
 
Opet su pisali o idiotu sa laptopovima. Možda ne bi bilo loše da se obrate oni gradu sa pitanjem zašto osoba koja je ostavila svoje kontakt podatke i urnisala grad i dalje nije sprečena da ga uništava.
Nova stajališta svakodnevno oblepljuje i već su ostali ostaci lepka po staklima. Izgleda sve musavo i jadno zbog jednog paćenika.

"OTKUP LAPTOPOVA" JAČI OD SISTEMA Čovek oblepio ceo grad reklamama, ali mu NIKO NIŠTA NE MOŽE

Blic | 02. 12. 2017 - 12:14h

Posle crtača grafita, koji su uspeli da unakaze i tek osvežene fasade, pa čak i zdanje Starog dvora u kojem se nalaze čelnici grada, nadležni počinju da gube borbu i protiv divljeg marketinga.

q6vktkqTURBXy82YzNlNDY2ZjgyZDUzNTQ0ODMzOWE0NzRjYzBkZDYwNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA


Kako drugačije protumačiti čuvene reklame za otkup laptopova kojima je izlepljena cela prestonica, a da niko ovome ne može da stane na put.

Tako je kompletna Ulica kneza Miloša izlepljena reklamnim materijalom, na banderama, autobuskim stajalištima, telefonskim govornicama, čak i žardinjerama oko drveća. Pa čak i na potezu prekoputa zgrade Vlade Srbije!

OSaktkqTURBXy9hOTJhMGRjYzUzZjg1MjQxYWFiM2NhNWFlZjFiNGJlMi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA


Za razliku od prve faze, ovaj agilni preduzetnik je sada pored starih belih reklama, izlepio i nove još uočljivije na žutom papiru. I to sve sa kontakt telefonom...

Cela vest: http://www.blic.rs/vesti/beograd/otkup- ... ne/r054e6e
 
Kad vidis da lijepi ti ga fotkaj
A oglas odlijepu ili udari preko prevara
 
То уопште није лоша идеја, сваки оглас који видите поцепајте. Ако може он нама град да уништава, можемо и ми њему плакате :)

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=497691#p497691:3fl0lwse je napisao(la):
Bukira » Yesterday, 23:05[/url]":3fl0lwse]Sutra se održava 1. Beogradski polumaraton. Počinje u 11h, i biće blokirano pola grada, naročito centar i Novi Beograd. Imajte to na umu ako planirate odlazak u ove delove grada sutra prepodne. Evo i trase polumaratona (plavo pa žuto), kao i trke na 10 km (samo plavo):


Link
file.php

Komentari sa Blica (nijedan pozitivan u 9:28)
Pustite dokone ljude na hipodrom pa neka trce do mile volje,a ne da ne mozemo da funkcionisemo zbog njih koji ne znaju ni zasto trce

Kakav sad polumaraton u decembru, nemojte zatvarati vise grad, vratite se u svoje selo pa tamo zatvarajte sta hocete

Ima li više normalnih ? Imamo li mi, ljubitelji vožnje po Beogradu, pravo da se bar nedeljom u miru provozamo gradom ? Čitave godine haos po gradu. Radovi, maratoni, polumaratoni, gej parade, protesti, blokade..... Upomoć !!!

Ovo, bre više nije normalno, ostavite ovaj grad da živi!

Ajde da batalite malo maltretiranje ovih napacenih sugradjana udovoljvanju svakoj susi za blokadom grada!
Skoro svaki vikend neki biciklisti, trkaci, LGBT.... , kojih sveukupno ima saka jada, a rezultati na svetskom nivou su u 0.0001% najgorih, nam blokiraju pola grada. Zasto bre to dozvoljavate i ko to placa?

.BAS MI DRAGO STO JE PAO SNEG I STO JE HLADNO

Odoh ja (a i još neki sa Beobuilda) da nerviram BeograDŽane
 
Treba dobro razmisliti šta je motiv ovog čoveka „ljubitelja vožnje“ možda mora to da radi za gazdu. Mi se moramo izboriti za elementarna radnička prava jer gazde sve više teraju ljude da rade i nedeljom, posebno vozačke poslove jer se zbog manjih gužvi efikasnije obavljaju vikendom.
 
Moze ivent cepanje reklama dok ckate prevoz pocjepaj te reklamu
 
Vrh