Šta je novo?

Razne gradske vesti, Topic II

@ink

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Ne znam adekvatnu temu samo da kažem da je zastoj na izlazu na Auto - komandi ka Voždovcu zbog udesa...

Treba da imamo neku temu za aktuelna dešavanja ako je nemamo, gde su gužve, zastoji u tom trenutku i sl.
20241023_171044.jpg

Ne znam adekvatnu temu samo da kažem da je zastoj na izlazu na Auto - komandi ka Voždovcu zbog udesa...

Treba da imamo neku temu za aktuelna dešavanja ako je nemamo, gde su gužve, zastoji u tom trenutku i sl.Pogledajte prilog 216787
Овакви лаки судари могу брзо да се реше и отклоне застоји у саобраћају, попуњавањем европског обрасца/извештаја о саобраћајној незгоди, који сви власници имају у колима и који га увек добију при регистрацији и осигурању возила. Али, нажалост већина возача ....да не причам/куцкам даље.

Иначе @Ноки овај твој пост може слободно да иде у подтему о безбедности саобраћаја, а то види са @Игором да пребаци у ту подтему.

Prilozi

• Evropski izvestaj o saobracajnoj nezgodi.pdf
    753,6 KB · Pregleda: 103
Naravno to znam... al imaj u vidu da je špic, na tom potezu inače gužva a sad kad se zaređaju autobusi jedan iza drugog dovoljno i pola sata da potraje da se oni saberu šta, kako... treba neka tema da se obaveste ljudi koji deo grada da u tom trenutku izbegnu. Neka tema kao brzi trenutni info.

Поздрав људи треба ми помоћ да ли неко зна нешто о плану запошљавања града Београда за комуналне службе? Конкурисао сам за Зеленило речено ми је да треба сачекам да град одобри ту одлуку у вези запошљавања и то ваљда није за Зеленило него и за остале комуналне службе па то иде у сл.гласник па има рок жалбе 15 дана да ли неко зна докле се стигло са тим јер чекам баш предуго? Ако неко зна нешто више нек напише хвала унапред.

Досадашњи мултифункционални простор у Кнез Михаиловој постаје коцкарница.
1000006610.jpg

Vrh