Dodato.Hee de si bre Kutija, svuda te ima, postao si ambasador za XenForo na domaćoj sceni Eto sad znamo kome se Igor obratio za pomoć oko migracije, bilo mi čudno da je sve tako prošlo glatko bez nečije pomoći
Pogledajte prilog 124352
@Igor
Ali mnogo je praktičnije kad ima i gore, to je samo jedan red dodatno. Uostalom, tako je na Bench forumu i ima smisla ne skrolovati kroz celu stranu na mobilnom da bi promenio stranicu.
Označio sam sve forume kao pročitane, obrisao sve kolačiće vezano za beobuild, ali i dalje imam isti problem. Kada kliknem na podforum koji mi je u glavnom meniju označen crvenim, otvori mi se kao da su sve teme u njemu pročitane i da nema novih postova. Koristim firefox.
Verovaton nije, nisam imao nikoga među ignorisanim pa nisam obratio pažnju ali lako možeš kliknuti sada i osvežiti listu, reče već Strangelove da radi odličnoNije migrirala ignore lista ?
Jel govoriš o prvoj strani ili u pregledu nepročitanih postova gde je ikonica neutralna sa svetlo plavom polovinom. Ta ikonica nema funkciju već je vizuelno postavljena da naziv teme ne udara u marginu. Boldovani naziv teme označava da ona nije pročitana i klikom na link se ide na prvi nepročitani post.
Управо. Да иконица има исту улогу у подфорумима као и на почетној страници. Било би много интуитивније и лакше за сналажење. Овако је мало збуњујуће.Да, и ја видим разлику болдовано-неболдовано, али лепше би било да се црвене иконице лево код непрочитаних, на то смо навикли.
Такође говорим о прегледу тема унутар некоф од подфорума.
Kako piše - 400x400 px.
Rešeno.Управо. Да иконица има исту улогу у подфорумима као и на почетној страници. Било би много интуитивније и лакше за сналажење. Овако је мало збуњујуће.
Rešeno.