Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Ris":2dg9oe1y je napisao(la):
Mislim da se vidi iz Zemuna
Nije W65 ali svejedno odlična fotka.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

jedna danasnja brzinska

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    55,5 KB · Pregleda: 7.261
Au Miloše, trebao si staviti upozorenje svima koji imaju strah od visine da ne gledaju u ovu sliku :)

Konacno uspeh da je postavim kako treba a malo sam je i smanjio

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=741601#p741601:2zu8fo2u je napisao(la):
milos.tro » 24 Мај 2020 12:57 am[/url]":2zu8fo2u]jedna danasnja brzinska
file.php
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=741606#p741606:2zu8fo2u je napisao(la):
milos.tro » 24 Мај 2020 01:07 am[/url]":2zu8fo2u]Konacno uspeh da je postavim kako treba a malo sam je i smanjio
@Милоше, фотографија овог "товера на западу 65" ти је и даље наопачке, барем код мене на лаптопу и мобилном. Копирао сам ти фотографију, окренуо је, ваљда ће се примити :D Ух, баш си је и смањио, можеш слободно да постављаш фотографије до 1 мб, наравно кад постављаш на наш (Беобилд) сервер.
товер на западу 65.jpg

Добро је, примила се :)

Dodao sam tehnicki crtez na danasnju sliku da se vidi koliko jos ima do vrha.

DSC00253-Edit.jpg

e svaka cast na trudu. Za nas ne strucnjake ovakve vizualizcije su fenomwnalne.

hvala

Ljudi moji pa ovo ide jos trecinu u vis ...wow kidace kad je zavrse

Vec se primecuje na horizontu kad se ulazi u Beograd autoputem iz pravca Nisa sa one nizbrdice kod Velikog mokrog luga.

To sam i ja primetio pre dve nedelje kad sam dolazio iz Leskovca.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=741897#p741897:35cpo9y8 je napisao(la):
zicboban » 25 May 2020 01:38 am[/url]":35cpo9y8]Ljudi moji pa ovo ide jos trecinu u vis ...wow kidace kad je zavrse

Svakako. Još bi više pokidao manji klaster sličnih ali ne potpuno identičnih objekata izgrađen na isti kalup, odnosno da su izgradili još koju kulu umesto onih P+7 karakondžula koje su ustvari prave lepotice u odnosu na komšiluk.

Ovaj objekat je pokazao kako jedna impozantna građevina može privući pažnju slučajnog prolaznika usput lišeći ga, makar na momenat, osećaja da se nalazi u najružnijem delu Novog Beograda. Komšiluk zrači ružnoćom, počev od "velelepnih" sarkofaga duž obližnjeg Bul. M. Milankovića i svetlucavih frižidera "Erport Sitija", farmi živine (Idea, Roda), napuštenih hala komunističkog giganta (IMT), kredenaca s baš fensi imenima (A-Blok, one dve 13. spratnice u Gagarinovoj) preko beživotne savane FDU, garaža GSP, drndave toplane pa sve do jedinstvene egzibicije srpskog arhitektonskog duha u vidu imitacije pregrađa Alžira sa sve prikladnim skoro pa francuskim nazivom.

Dotična građevina utoliko više dobija na težini. Izgleda kao parče sveta, da tako kažem, u nedostatku reprezentativnijih zdanja.

U Manili ima zanimljivih zgrada poput G.T. International Tower koje konceptualno mogu leći bilo gde duž E-75 na deonici od Tošinog Bunara do Vojislava Ilića, duž Bul. Milutina Milankovića, na obe obale SA, na mestu NIS-a između šećerane i petlje "Radnička", na mestu Hipodroma, Brodogradilišta bez preterivanja, bez ne znam ni ja kakvih kerefeka. Savremena uglasta zgrada. Ima i smelijih primera u Džakarti kao što je Bakrie Tower. Forme su skalabilne, samim tim prilagodljive i stambenim objektima skromnijih dimenzija.

Iz ulice Milovana Milovanovi'a, preko Savskog trga vidi se. Do kraja izgradnje će biti još 6, 7 spratova viša, dakle dominantna. KLIK NA SLIKU ZA PUNU VELIČINU.

Prilozi

• KULA VEST SAVSKI TRG.jpg
    KULA VEST SAVSKI TRG.jpg
    420,7 KB · Pregleda: 4.486
Jel zna neko koji nivo luksuza je uključen? Da li imate info ,osim bazena ,bioskopa, teretane.....sta ima karakteristično za ovu kulu ? Osim 40 spratova....

Pa sta ces vise od toga sto si nabrojao, golf teren?

Ima centralna klima, ostalo je slicno kao u svim boljim novogradnjama na nbg.

29.05.2020., са крова моје зграде, четверац "товера" на Новом Београду :) , а онај "товер на западу 65" се све више истиче :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=743291#p743291:2te496of je napisao(la):
shadestudio » Pet Maj 29, 2020 11:30 pm[/url]":2te496of]Pa sta ces vise od toga sto si nabrojao, golf teren?

Ima centralna klima, ostalo je slicno kao u svim boljim novogradnjama na nbg.
Možda teniski teren, s obzirom da je Djokovic budući stanar :)

Najveća razlika su totalno stakleni zidovi koji će (osim očekivanih komplikacija sa grejanjem i hlađenjem) posle 50 godina doneti nešto potpuno novo u smislu stanovanja u Beogradu. Renderi na njihovom sajtu koji prikazuju spavacu sobu na uglu zgrade koja je potpuno u staklu, na 20 i nekom spratu visine, deluju zaista impozantno i opravdavaju visoku cenu nekretnine.

Kako onim nesrecnicima iz BNVa nepade na pamet da umesto onih ruznih retrogradnih Ge dvokrilnih paravana ne isprojektuju nesto ovako?

Inace i ovo je u stvarnosti osakaceno u odnosu na pocetne rendere. Ova staklena fasada je kopija zgrada koje su se na zapadu gradile sedamdesetih godina proslog veka i vec sad se nazire kako ce zgrada da izgleda - kao da se izgradila u isto vreme kad i Usce1. Jedino sto ce da je vadi je oblik koji je ovovremenski. Zahvaljujuci ovoj krajnje konzervativnoj fasadi delovace manje vise obicno i nece toliko privlaciti paznju koliko se ocekivalo jer cemo se na njenu velicinu svi vrlo brzo naviknuti.

A sve je moglo da bude daleko lepse

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=743574#p743574:pk50gga0 je napisao(la):
Nebojsa » Sub Maj 30, 2020 10:56 pm[/url]":pk50gga0]Kako onim nesrecnicima iz BNVa nepade na pamet da umesto onih ruznih retrogradnih Ge dvokrilnih paravana ne isprojektuju nesto ovako?

Inace i ovo je u stvarnosti osakaceno u odnosu na pocetne rendere. Ova staklena fasada je kopija zgrada koje su se na zapadu gradile sedamdesetih godina proslog veka i vec sad se nazire kako ce zgrada da izgleda - kao da se izgradila u isto vreme kad i Usce1. Jedino sto ce da je vadi je oblik koji je ovovremenski. Zahvaljujuci ovoj krajnje konzervativnoj fasadi delovace manje vise obicno i nece toliko privlaciti paznju koliko se ocekivalo jer cemo se na njenu velicinu svi vrlo brzo naviknuti.

To sam isto napisao par stranica unazad. Izgleda relativno staromodno ovako a da su nekako ucinili da prelazi sa jednog panela na drugi ne budu ovako crni vec da ih nekako ucine plavim/staklenim, izgledalo bi daleko zanimljivije i "tecno".

Vrh