A šta ćeš raditi na poslu i iskoristiti taj dan? Meni je posao posao, nebitno da li je dan ili polunoć. Bitnije mi je kada završim sa poslom.Zašto se termin "duži dan" uglavnom koristi za poslepodnevne sate, zašto ne i za jutarnje?
Ako moram da biram, više volim da je ujutru u 7h kada počinjem da radim već svanulo, nego da mi je u 17-18h još uvek dan, a prvih sat vremena na poslu noć.
nije to zato, neki su radovi u pitanjuPrimetih još jedan apsurd ove promene vremena, izgleda da podstiče još veće korišćenje automobila. Do prošlog petka sam od Sava centra do Koteža stizao za ravno 45min, a danas sam za isto vreme tek stigao do skretanja u Bulevar despota Stefana, kod Delta Landa.
Ista ruta, isto vreme, recimo od avgusta, pa sve do danas nisam upadao u gužvu po Dorćolu, al zato danas, pakao.
Super ako ljudi budu više spavali jer su mnogi neispavani.Krenula zimska depresija, mrak u podne.
Bravo.Sto se mene tice svi ti koje vole mrak u podne slobodno nek se odsele na Aljasku npr pa da uzivaju u mraku 48h, da se naspavaju. A kad se priviknu mogu onda i na severni pol.
ovo je jedino sa cime se slazemNemam problem ni da mi sviće u 9h a pada mrak u 14h samo što manje ovo sivilo da gledam.