Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Пре пар недеља сам предложио градском урбанисти, Секретаријату за саобраћај, Путевима Београда, општини Земун и кабинету градоначелника/привременом органу града Београда проширење и реконструкцију Александра Дубчека, 22. октобра и Вртларске заједно са проширењем тротоара и градњом бициклистичких стаза:
Данас сам од Секретаријата за саобраћај добио одговор:
Поштовани,
Хвала Вам на иницијативи за побољшање услова за бициклисте у Београду. Секретаријат за саобраћај ће размотрити Ваше предлоге и предузети иницијативу тамо где је то могуће.
Срдачан поздрав
Можда би било паметније да се скроз укине непотребна кривина на скретању из 22. октобра у Вртларску и да се то споји у једну улицу која ће ићи правом трасом од Пољопривредног факултета до КБЦ-а. Такође, предложио сам и градњу бициклистичких стаза у Николаја Островског, Карађорђевој у Земуну, Булевару Николе Тесле до хотела "Југославија" и у Булевару Михајла Пупина од Милоша Бандића до Булевара маршала Толбухина и данас сам од Секретаријата за саобраћај добио исти одговор као за проширење улица.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.