BOKI SMOKI
Advanced
Jel to hijena
Aha.BOKI SMOKI":2vohajv1 je napisao(la):Jel to hijena
Bolesno i opasno!kole":o6yzbvpk je napisao(la):Secam se jedne scene iz Dilan Doga.
Charles Bronson seta po Central Parku, iz zbuna iskace neko cudoviste u nameri da ga pojede, on poteze pistolj u ladno ga ubija.
''covek mora sam o sebi da se brine kad nema zakona''
On je jos i imao srece, kod nas su to copori monstruma koji pored toga sto jedu ljude, prenose bolesti, ubijaju druge kucne ljubimce i prave nesnosnu buku. Nemam nista protiv kuca i maca, a ni protiv ostalih zivotinja, ali pola tih slobodnih ''kuca'' su ljudozderi. Jos malo pa vise nece moci bez pistolja u setnju da se ide. Cisto da se nadje ako kuce naidju. Pocecemo sojenice i mostice da zidamo , al ne zbog poplava vec zbog kuca, a u skole ce uvesti parkour kao predmet...
Cenim tvoj stav... dok god mi ne diras prasice na njihovom svetom putu ka mom tanjiru... :kk:ACR":1m8fuxr9 je napisao(la):Ono što je sigurno je da sam spreman i za naciste da glasam protiv gradonačelnika koji sprovede vaše "50%-50%" ideje.
Srećom po mene, aktuelni je jasno i glasno rekao da od toga neće biti ništa.
Ljucki rečeno.BOKI SMOKI":2obv89ru je napisao(la):Sto se tice ove teme kratko i jasno ja razmisljam ovako.Jedan ljutski zivot je vredniji od svih zivota pasa lutalica.
O ukusima ne treba raspravljati.connect":2z5nww8z je napisao(la):Ova tema na momente probija sve čovečanstvu poznate granice neukusa.
Potpuno se slazem. Lupetanje gluposti ne vodi resenju problema.connect":1yq4hal9 je napisao(la):Ova tema na momente probija sve čovečanstvu poznate granice neukusa.
A i Kurir nesto pametno da napise (poslednji pasus).Izujedan!
Ljuba Aličić preksinoć zadobio povredu noge nakon napada čopora pasa
Sudbinu narodne poslanice Jelene Trivan, koju je izujedao čopor pasa lutalica usred grada, prekjuče je doživeo i folker Ljuba Aličić. Doduše, za razliku od portparolke DS, poznati pevač zadobio je mnogo lakše povrede, ali je ipak morao da ode u Urgentni centar kako bi dobio sve neophodne injekcije nakon ujeda psa lutalice.
Kako Kurir saznaje, on je pre dve večeri nastupao u jednom beogradskom restoranu sve do ranih jutarnjih sati, kada je krenuo na parking ka svom automobilu. Dok je otključavao kola njemu je prišlo nekoliko besnih pasa, koji su zalajali i ustremili se ka pevaču.
- Tačno je da sam imao malu neprijatnost sa nekoliko pasa lutalica, od kojih me je jedan zgrabio za nogu - kaže Ljuba Aličić, i dodaje:
- Ali, nije ništa opasno, rana nije duboka jer me je ujeo preko pantalona koje su ublažile povredu. Nije ništa strašno, jedino što sam morao da odem do bolnice i primim injekcije iz predostrožnosti, nakon čega sam otišao kući. Mogu da hodam, rana ne boli jer je površinska i sve je u redu.
Ostaje pitanje dokle će Beograđani svakodnevno morati da trpe teror životinja koje slobodno šetaju ulicama, napadaju ljude i decu. Da li će gradska vlast konačno rešiti ovaj ozbiljan problem koji je, nažalost, postao zaštitni znak srpske prestonice, jer gotovo da nema beogradskog naselja u kojem se ne događaju napadi i gde psi bez vlasnika slobodno ne ordiniraju i ne prestravljuju građane.
INFO KURIR