Šta je novo?

Proširenje ulice Dragoslava Srejovića

Kakav Šapić, pa on može da širi samo na ravnim deonicama, nauštrb zelenih ostrva i trotoara.

Ovde je priča malo komplikovanija, jer sa desne strane je brdo, a treba uraditi i valjanu zaštitu od klizišta, inače bi ulica kroz godinu dana bila ista kao ova sad.

Kakav Šapić, pa on može da širi samo na ravnim deonicama, nauštrb zelenih ostrva i trotoara.

Ovde je priča malo komplikovanija, jer sa desne strane je brdo, a treba uraditi i valjanu zaštitu od klizišta, inače bi ulica kroz godinu dana bila ista kao ova sad.

Strucnjaci lako rese "brdo" i kliziste, zato i idu u skolu, stavise, bilo bi odlicno da krenu ka Mirijevu 1,2,3,4,5,6,7 sa Bulevarom jer bi na taj nacin konacno moralo da bude resino "brdo" i dugogodisnje klizanje.
Ovi nisu strucnjaci ali imaju iskustvo, kad krene da kliza, oni jednostavno primene najkomplikovanije i najskuplje resenje, premeste brdo :)

Totalni kolaps danas na ovom potezu...bilo mi žao ljudi koji su se okretali levo desno..čekali prevoz..gledali table koje uredno pokazuju dolaske. Bez signalizacije koja navodi na alternativu...bez policije...

Jutros nisu bili u stanju da zatvore kružni tok, saobraćaj se odvijao sve vreme, radnici gledaju, šta će i kako će, čujem šefa kako im govori nek se svako rasporedi na ulaze kružnog toka i da se blokira ulazak vozila.

Na kraju su uspeli da ga zatvore, tek uz asistenciju policije oko 12h.

Danas oko 19h, pandursko auto je tik ispred mene preprečilo put ka Bogosloviji i Dragoslava Srejovića i preusmeravalo sve sa Pančevca u Bulevar Despota Stefana, iz meni nepoznatih razloga.

Takođe masa ljudi je duž Dragoslava Srejovića jutros čekala 27/27E, obaveštenja nigde, a autobusi idu Višnjičkom.

Ukratko totalni cirkus.

Sa ponosom mogu da se pohvalim da sam u celom tom haosu (autom) izgubio max 10 min, sve ostale kolone sam vrlo elegantno zaobišao.

Vrh