Šta je novo?

Proširenje ulice Dragoslava Srejovića

Kakav Šapić, pa on može da širi samo na ravnim deonicama, nauštrb zelenih ostrva i trotoara.

Ovde je priča malo komplikovanija, jer sa desne strane je brdo, a treba uraditi i valjanu zaštitu od klizišta, inače bi ulica kroz godinu dana bila ista kao ova sad.

Strucnjaci lako rese "brdo" i kliziste, zato i idu u skolu, stavise, bilo bi odlicno da krenu ka Mirijevu 1,2,3,4,5,6,7 sa Bulevarom jer bi na taj nacin konacno moralo da bude resino "brdo" i dugogodisnje klizanje.
Ovi nisu strucnjaci ali imaju iskustvo, kad krene da kliza, oni jednostavno primene najkomplikovanije i najskuplje resenje, premeste brdo :)

Jutros nisu bili u stanju da zatvore kružni tok, saobraćaj se odvijao sve vreme, radnici gledaju, šta će i kako će, čujem šefa kako im govori nek se svako rasporedi na ulaze kružnog toka i da se blokira ulazak vozila.

Na kraju su uspeli da ga zatvore, tek uz asistenciju policije oko 12h.

Danas oko 19h, pandursko auto je tik ispred mene preprečilo put ka Bogosloviji i Dragoslava Srejovića i preusmeravalo sve sa Pančevca u Bulevar Despota Stefana, iz meni nepoznatih razloga.

Takođe masa ljudi je duž Dragoslava Srejovića jutros čekala 27/27E, obaveštenja nigde, a autobusi idu Višnjičkom.

Ukratko totalni cirkus.

Sa ponosom mogu da se pohvalim da sam u celom tom haosu (autom) izgubio max 10 min, sve ostale kolone sam vrlo elegantno zaobišao.

Vrh