Šta je novo?

Privatni prevoznici

Не би, јер су Курир Ђиласове новине.
 
П40122 на линији 26
IMG_20200805_000513_618.jpg
 
Video sam pre neki dan (steta sto nisam uspeo da slikam)...vozilo na liniji 20 - prevoznik Arriva Litas, toliko je dimio uz Ustanicku da sam bio zapanjen,iza je sve bilo potpuno plavo.
Bus je bio najverovatnije onaj Temsa Avenue,ima onaj natpis polukruzni na sredini.
 
Ja je iz nekog razloga, baš često viđam. Ponekad zaređam pa i po nekoliko puta budem na potezu Cvetko - Plavi most, i desi se da je vidim i po nekoliko puta, dok se desi i da kada jednom u mesec dana budem na tom potezu, opet naletim na 20. A otkud taj plavi dim? Od čega je to?
 
Претпостављам да је у питању вожња без катализатора, исправите ме ако грешим. :wink:
 
Najcesci uzrok plavog dima je sagorevanje ulja
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=766769#p766769:1nrxylpq je napisao(la):
solecar » 17 Avg 2020, 12:39[/url]":1nrxylpq]Ja je iz nekog razloga, baš često viđam. Ponekad zaređam pa i po nekoliko puta budem na potezu Cvetko - Plavi most, i desi se da je vidim i po nekoliko puta, dok se desi i da kada jednom u mesec dana budem na tom potezu, opet naletim na 20. A otkud taj plavi dim? Od čega je to?

Evo veruj mi zaista ne znam (ne razumem se toliko u te stvari),ali to nije staro vozilo.Bas me iznenadilo,rekoh sad kada se zapalio,podestilo me je na onaj crtac sa Betmenom kad juri Dzokera,pa ovaj odradi dimnu zavesu.
Pretpostvljam kao sto neko spomenu,da je ulje ali ko ce ga znati.
Videcu u narednom periodu ako naletim.

Inace,svaki dan vidjam one olupine od Unacop-a sa 50. , kako se poredjaju kod one skole iznad Calda,u Ustanickoj.
Trebalo bi da im uskoro istice ona garancija od 10god,ali se kvare nenormalno.
 
Tu stoje u periodu između jutarnjeg i popodnevnog vršnog perioda (špica), jer im se ne isplati da idu za garažu.
 
Pre neku nedelju vozač na 79 jedan sa dugom kosom vozio pijan, negde se zakucao i hteo da pobegne sa polupanim autobusom, al ga je uhvatila policija.
 
Bamiron izgleda pazario još 2 Isuzu-a. Malopre sam se vozio sa P42030. Pored njega trebalo bi da je nov i P42029. To bi trebalo da u zbiru čini 6 Isuzu-a u voznom parku Bamirona.
 
Кад мало боље размислим, није Исузу уопште тако лош бус, исхитрено сам дао суд... Је ли и ова 4 имају онај грдан предњи дисплеј што скреће на део изнад предњих врата као #П42025 и #П42026, једино то бих могао да назовем неким естетским недостатком? :)
 
Da, imaju iste displeje kao P42025 i P42026. Meni izgledaju zanimljivo i drugačije od ostalog što imamo u Beogradu. :D Ono što ostala 4 primerka razlikuje od P42025 i P42026 jeste enterijer. Imaju sive šipke i netapacirana sedišta.
 
Лепо, чврсто су решили да замене Меге, видим да су Мегабуси завршили у Бору (они који су отишли, не знам да ли су сви сада тамо). 8)
 
Зар неће склонити ФАП 537 и МАЗ 103?
 
Vrh