Uopšte ne mislim da je u pitanju neka zavera, tj da vlast brani privatnicima da voze. Eto koliko znači da Grad ima jaku svoju firmu, tako da grad nikad ne stane u suštini. Privatnici se mogu i dogovoriti među sobom. I država/Grad im ne mogu ništa. Osiguranja ih ne pokrivaju u slučaju demoliranja, odnosno štete od trećih lica. Što da rizikuju, zabole ih, a GSP mora, jer smo gradska firma. Mislim mora se malo sagledati to i iz njihove perspektive. Neće sigurno studenti da gađaju autobuse i da urade ne znam šta, al danas jeste svojevrsno vanredno stanje u gradu, i neće prevoznici da rizikuju svoju imovinu. Kad su skupovi tako masovni, bu**** i ludaka uvek ima. Kažem, ovo je neko moje mišljenje. Ne mislim da vlast radi baš takve stvari, koliko god da perfidna može da bude. Činjenica je da je društvo sad jako podeljeno, da ima i dosta tu i agresivnih, generalno ljudi koji nisu baš dovoljno široki da normalno komuniciraju sa drugom stranom, a ako se mišljenja iole ne podudaraju. Meni to lično dosta smeta zadnjih nekoliko meseci. Mislim na pljuvanja, vređanja, i uopšte čovek sad svuda, pa i na poslu svaku reč mora da meri tri puta.