Ja iskreno ne verujem da će se politika guranja privatnika u Beogradu ikad zaustaviti. Lično to ne vezujem samo za SNS. Na kraju, možete me slobodno i demantovati, razmenjujemo mišljenja samo, al SNS dobrim delom ne čine oni iz nekadašnje SRS, jer tu je sad gomila bivšeg kadra iz DS-a. Vlast treba menjati na svakih pet godina, po meni, iako se ovde niko proslavio nije pa od famoznog petog oktobra, do koga je verovatno i moralo doći. No, ovde je tema javni prevoz, da ne idem preširoko u politiku. GSP je u opadanju sa zaposlenima odavno, pa preko 20 godina sigurno. Guranje privatnika u ogromnom broju počelo je još sa DOS-om. Krenulo od 97 godine, pa posle je njihovo prisustvo konstantno raslo, dok se dodatno uvećalo zadnjih nekoliko godina. Dal će Strela nestati sa SNS-om, moje neko viđenje teško, jer nestao Bane nije, jer nestao Dumeco nije, itd. Svi su oni obezbedili svoju zaleđinu ko god da dođe sutra. Jer su hapsili ovi kad su došli na vlast, naravno da nisu, jer su hapsili pre njih, vrlo sporadično, hoće li hapsiti neki novi sutra kad dođu, pa neće, jer nikom do zore nije gorela, i svi oni to dobro znaju. Čuvaju sebe sad, tako što ne diraju nikog od pre, jer ne znaju ko će biti sutra, a čist nije niko. Jednostavno, u poziciji su da mogu da skupe kajmak i to koriste. Sistem je koruptivan, od policije, zdravstva, prosvete itd. To promena vlasti teško da će iskoreniti, jer niko neće ići protiv sebe. Opet je to šira politika. Sa Strelom neće biti ništa drugačije, kad nisu nestale ni mnoge firme iz vremena DS-a. Ušao je Nikolić u sistem, ne samo u SNS. Kad odu oni, sa tim kapitalom i tolikim poslom ući će i u redove te neke nove buduće vlasti. Ne znam da je iko u ovoj zemlji nestao ili propao sa mnogo love, sem kad je krenuo agresivno u samu politiku. Dok god je samo biznis, niko ih neće dirati, jer lova rešava sve. Surovo al je tako.