KizaNoSleep
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.11.2019.
- Pohvaljen
- 1.809
Evo ode za garažu upravo, sa Terminusa UstaničkaНајлаганије танкање у сред смене
Evo ode za garažu upravo, sa Terminusa UstaničkaНајлаганије танкање у сред смене
Знам да возачи сипају у њега после завршене смене, чудно ми је што га је танкао на Смедеревцу, обично их тамо никад не пуне.Evo ode za garažu upravo, sa Terminusa Ustanička
Sa putnicima, zato mi se ne prelazi kod njih.Sa putnicima ili se isključe prazni?
Placeni su po minutima pa zato, ne po krugovimaZar nije bolje odraditi redovnom trasom taj krug od 700din sa putnicima pa onda dodatni od 400din do benzinske pumpe?
Jeste, viđen na 607 danas.citaro 70203 takođe postao plav.
Od opreme ni dugme za sva vrata par dufmića i to je,što bi nas narod rekao "Klotara"Meni se čini da je autobus uzet u nekoj jeftinoj klot varijanti (daj Mečku za što manje para), odaje se po siromašnijoj unutrašnjosti i uopšte mehanici o kojoj je Kesha napisao.
Ali dobro, kontam nemam prava sada da kukam, pošto sam se stalno nadao nešto ovakvom u BG.
što bi se otvarala sva vrata ako nema ko da izađe. Ako su ljudi mogli da se naviknu na takav sistem kod tramvaja, moći će i na citaro. Na potezu 600 već svi znaju kad dođe zglob, da moraju da pritisnu taster.Od opreme ni dugme za sva vrata par dufmića i to je,što bi nas narod rekao "Klotara"
Al zašto ne bi imalo tastera, slao sam već primer Zagreba gde svako vozilo ima tastere za otvaranje, a i vozač može da ih otvori. Meni bi kao vozaču bilo 10 puta lakše da ne otvaram vrata, nego da sve ide preko putnika koji bi sami otvarali vrata, a naročito je lakše u zglobnim autobusima. Problem je i što kod nas ne postoji nikakav standard vezano za vrata, pa to dodatno zbunjuje ljude.što bi se otvarala sva vrata ako nema ko da izađe. Ako su ljudi mogli da se naviknu na takav sistem kod tramvaja, moći će i na citaro. Na potezu 600 već svi znaju kad dođe zglob, da moraju da pritisnu taster.
takav sistem ima cvrčkov MAN. Ali kod njega vozač uvek otvara vrata.Al zašto ne bi imalo tastera, slao sam već primer Zagreba gde svako vozilo ima tastere za otvaranje, a i vozač može da ih otvori.
Zbog cega,a pa da streli se moze kako hoce,niko njih nista ne pita,Nema jednakosti zasto onda gsp takodje ne poruči takva vozila? Ovako da pola otvara vozac pola ti sam na taster ne ide ko će to više da pohvata...što bi se otvarala sva vrata ako nema ko da izađe. Ako su ljudi mogli da se naviknu na takav sistem kod tramvaja, moći će i na citaro. Na potezu 600 već svi znaju kad dođe zglob, da moraju da pritisnu taster.