nenadmaksimovic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.02.2022.
- Pohvaljen
- 354
Danas na 58 radi Liaz od Kneževića,ne znam umesto kogaNa 58 i 71 deluje kao da su smanjili turažu, a na 84 povećali. Ostalo nisam video.
Danas na 58 radi Liaz od Kneževića,ne znam umesto kogaNa 58 i 71 deluje kao da su smanjili turažu, a na 84 povećali. Ostalo nisam video.
I na 49 se obrukali ,šalji neke mazeve krševe,dok je Knežević bio i M&M ,barem su lepo održavali vozila na linijiOzbiljno su se obrukali sa 57 i narusili ugled firme. Ako ne žele da odrzavaju liniju kako treba, onda nek se povuku sa iste i onda konzorcijum ima rok od 48 sati da sekretarijatu dostavi koji će prevoznik preuzeti liniju, a ako se to ne desi, liniju preuzima Gsp.
Svaka čast za vas koji se borite za to da vam liniju dovedu u red.
Pa ide 60. Bas sam skoro išao mislio sam da neki novi tupi, posle su mi rekli ovi iz Strele da je takva naredba.А 860МВ тек,линија иде аутопутем, немогуће да ће аутопутем ићи 60 на сат.
Nudi turažu od 40min. Gde te tera ako nema guzve da obrnes sve. To je za beneficiju, da nadoknadi.Pisao je ovde jedan dečko koji je tražio posao vozača uslove u firmama.
Uslove koje Strela nudi su daleko od korektnih.
Niš Ekspres (iznenađujuće) nudi najkorektnije uslove rada sudeći po onome što nam je preneo.
Osim što je sekretarijat ažurirao red vožnje na 57, ništa se drugo nije promenilo. I danas vozi maz na čijem dispeju piše garaža, a na papiru 57, bez ikakvog traga na aplikaciji.I
I na 49 se obrukali ,šalji neke mazeve krševe,dok je Knežević bio i M&M ,barem su lepo održavali vozila na liniji
Znaci od sutra je kraj celog poteza
Svaki put kada vikendom radim popodne, uvece posle 22h je nema skoro nikad.
Da i mt i transprodukt salje raspalog maza jedva ideI
I na 49 se obrukali ,šalji neke mazeve krševe,dok je Knežević bio i M&M ,barem su lepo održavali vozila na liniji
A gde si sad presao?Збогом градски превозу! Не возим више, нек возе Шриланчани
Није ваљда да си Отокаре очекивао? 3 Ракије су довољне да се покрију и 57 и 49.I
Što da ne očekuje? Jel otokar zabranjen na 49 i 57? Mt ga uredno šalje i bas je očuvan i čistНије ваљда да си Отокаре очекивао? 3 Ракије су довољне да се покрију и 57 и 49.
Kraj ostala im je 58 i par polazaka na 26 koji sutra predaju ne znam samo za 24Jel od sutra zvanično kraj za Mobilitas? Ili još drže neke linije?
Треба да те подсетим да МТ ради само на 49, те је логично да ће оба Отокара радити тамо. Објасни ми како мислиш да ће се отплатити Отокари на 57 која има изузетно мању километражу од 59 а и 42 лежећа уопште нису мали број. Чувају их и радиће на 59, логично. Не браним ТП само говорим реално стање. Уместо Мазова 203.069, могли би да добијете онај један 203.088 који није мрднуо са 504 и 531 (пре свега 531) и 3 Ракије које су у заиста солидном стању за две и по године рада.Što da ne očekuje? Jel otokar zabranjen na 49 i 57? Mt ga uredno šalje i bas je očuvan i čist
Tog otokara je poslao pošto nije imao drugih slobodnih vozila umesto P45404 koji je pregazio ženu i isključen iz saobraćaja zbog vanrednog tehničkog... ali ja sam se stvarno nadao da će taj jedan novi otokar ostati. A drugi je bio P41528 koji uopšte nije bio toliko loš ali skloniše i njega i doteraše ove dve krkavele... ja se zaista nadam da neće moći da ih voze posle 1 januara i da će morati da zamene vozila novim i pobacaju sve mazove u Železnik. Makar da su Akie poslali, one su oko 3 godine stare i manje su tvrde, mislim da bi bolje išle po ležećim. Od njihovog voznog parka po meni otokar za 57 najbolji. Viši je i manje se oseća. Na 1/57 otokar, na 2/57 e-otokar, taman može da izdrži smenu, kraća je i rešeno ali džabe mi pričamo... slaće kršine dokle god mogu...Osim što je sekretarijat ažurirao red vožnje na 57, ništa se drugo nije promenilo. I danas vozi maz na čijem dispeju piše garaža, a na papiru 57, bez ikakvog traga na aplikaciji.
Zanimljivo je da je Transprodukt drugog-treceg dana nakon što je preuzeo liniju, slao 1 maza i 1 novije vozilo, kojem je radio displej u fulu, ali ni to novije vozilo, koje je vrlo brzo povučeno sa trase i zamenjeno drugim mazom, nije bilo vidljivo na aplikaciji.
Nadam se da će ovaj prevoznik snositi sve zakonske posledice, a ako se ovo stanje uskoro ne popravi, treba uključiti medije.