Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 1.304
Usrecice se sa Bmc om, bolji je od higera ali su takodje kante. Danas sam vozio higera na 21A
kakav je u vožnji? Jel bolji BMC?Danas sam vozio higera na 21A
Ovaj novi Bmc što je stigao u Ldm je gori i od HigeraUsrecice se sa Bmc om, bolji je od higera ali su takodje kante. Danas sam vozio higera na 21A
Хоће ЛДМ имати све те бмц само или су им ови само нека проба?Ovaj novi Bmc što je stigao u Ldm je gori i od Higera
Биће весело људима на потезу 400, срећа па гсп узима линију 71.Nije proba, imaće sve takve
Bolji je bmc, stabilniji je i bolje koči. Ne krivi se na krivinamakakav je u vožnji? Jel bolji BMC?
А где су 88, 52... Како је кренуи преузеће их у новембру на крају.Istice im tok za 45,81,81l i 612, to im je sada prioritet, pa će onda sve ostalo lagano.
40371 danas na 51 takodje...Banbus pustio otprilike još 8 novih Akija. P40377 sam video na 51 i jednu na 50. Tu su još neki i imaju aparate sa starijih Akija.
40372 na 50 sa aparatom od 40344. @nikola novi bg Rok za preuzimanje je 90 dana od potpisivanja ugovora koji još nije ni potpisan, tako da ne moraju da preuzmu 52 i 88 još dugo, ali će verovatno preuzeti u novembru.Banbus pustio otprilike još 8 novih Akija. P40377 sam video na 51 i jednu na 50. Tu su još neki i imaju aparate sa starijih Akija.
Potpisan je, sad ne sećam se tačnog datuma, ali prošle nedelje. Svakako ima vremena do novembra.Rok za preuzimanje je 90 dana od potpisivanja ugovora koji još nije ni potpisan, tako da ne moraju da preuzmu 52 i 88 još dugo, ali će verovatno preuzeti u novembru.
Ugovor je dodeljen, ne i potpisan. Isto je sa nabavkom 100 Bmc i 50 Otokara za koje još uvek nije potpisan ugovor iako je dodeljen pre 2 ipo meseca.Potpisan je, sad ne sećam se tačnog datuma, ali prošle nedelje. Svakako ima vremena do novembra.
Zglobovi na 48.Pitanje je šta će biti ako privatnici ne budu mogli da nađu vozače do zadatog roka...
Значи ништа пре нове године то ће бити оно као 2016 кад су од 1 јануара кренуле промене40372 na 50 sa aparatom od 40344. @nikola novi bg Rok za preuzimanje je 90 dana od potpisivanja ugovora koji još nije ni potpisan, tako da ne moraju da preuzmu 52 i 88 još dugo, ali će verovatno preuzeti u novembru.
Како онда ниш експрес преузима од 1.10 своје линије ако уговор није потписан?Ugovor je dodeljen, ne i potpisan. Isto je sa nabavkom 100 Bmc i 50 Otokara za koje još uvek nije potpisan ugovor iako je dodeljen pre 2 ipo meseca.
Не видим и зашто би ико напуштао кад нигде другде немају такве услове сем ако је неко у кредиту па му треба већи број сати. Ја сам искрено скептичан све више како време иде да ће и доћи до ове поделе линија јер видим да синдикалисти гсп гостују нон стоп по телевизијама опозиција се побунила народ који је више упознат у градски превоз исто можда због тога не иде тако лако ова примопредаја линијаSatnica prosto nije dovoljno velika da bi neko napustio Gsp i prešao kod privatnika. Moraće opet da se ide po Šri Lanci i Pakistanu da se traže vozači na ulici. Skrpice se oni za deo polazaka zbog vozača koji će preći kod njih iz ozlazećih prevoznika, ali to opet neće biti dovoljno.