Danas se provozao i bolje nemoj, onaj Liaz je ubedljivo najveće smeće koje je ikad vozilo u gradu, ono je bruka i sramota i najbolja stvar iz svega je to što je Tamnava izbačena.Do kad voze Tamnavine Rabe po gradskom saobracaju, zna li neko mozda, zeleo bih da se provozam dok ih nisu povukli.
Rade do kad god krene nova raspodela linijaDo kad voze Tamnavine Rabe po gradskom saobracaju, zna li neko mozda, zeleo bih da se provozam dok ih nisu povukli.
Ovo je i vise od bolesti.Sindikati GSP: Da li Šapić planira da privatnom prevozniku ustupi infrastrukturu GSP-a?
Četiri sindikata Gradskog saobraćajnog preduzeća reagovala su na najavu gradonačelnika Aleksandra Šapića, da će danas predstaviti nove autobuse koje je kupio privatni prevoznik "Strela" i to u pogonu GSP na Novom Beogradu.www.danas.rs
Evo jedna slika nadjena na FB, od danas. Rekao bih da je SP Novi Beograd.
Pogledajte prilog 211432
Ja mislim da je bilo i pre 10-ak godina da privatnici koriste pogon gsp da parkiraju autobuse sta je problem da i sad bude takoSindikati GSP: Da li Šapić planira da privatnom prevozniku ustupi infrastrukturu GSP-a?
Četiri sindikata Gradskog saobraćajnog preduzeća reagovala su na najavu gradonačelnika Aleksandra Šapića, da će danas predstaviti nove autobuse koje je kupio privatni prevoznik "Strela" i to u pogonu GSP na Novom Beogradu.www.danas.rs
Проблем је што је ово приватник који ће свим силама покушати да ГСП доведе до просјачког штапа и до катанца.Ja mislim da je bilo i pre 10-ak godina da privatnici koriste pogon gsp da parkiraju autobuse sta je problem da i sad bude tako
Kad je to bilo tačno i zašto? Ja se ne sećam. Možda dođu na tehnički pregled, na koji može svako da dođe.Ja mislim da je bilo i pre 10-ak godina da privatnici koriste pogon gsp da parkiraju autobuse sta je problem da i sad bude tako